Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2007, 02:19   #8 (permalink)
AyKiz__
Kendini aşan 2de1'ci

AyKiz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 27

Alıntı:
sweet_ isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Aykız hoşgeldiin canımm
ho$bulduk canim ,saol

Yaşam Felsefen Nedir ?_ bugün ü bu günde yasamk ,yarina kime nolacagini kimse bilemez..
Senin için SEVMEK neyi ifade eder ? fedakarlik,alttan almak,herseyi goze almak ...

Mutlu olmak için neler yaparsın? Yada mutluluğun sna gelmesini mi Beklersin ? mutlu olmmak için elimden gelen herseyi yaparim, mutlu olmak bi luks bnce,bu lukse kavu$mk için biraz alin teri dökmek caiz olsa gerek ... mutlulugun gelmesini beklemem ,beklemedimde ztn ve bugun çok mutluyum ,herkese tavsiye ederim yani..

Nickin nerden geliyo? .. keloglan filmiydi galiba ,cankiz mi ne vardi orda(geçmis gun tam hatirlamiom);ordan estirdim valla, iki senedir boleym..

Nasıl birisin ? Herseyi kafasına takan tipler vardır,yada salla diyen..aman diyen...Yada yada her durumdan bi ders çıkarmayı,kendisine mutluluk payı alan kişiler vardır_? Hangisisin ? Sıcakkanlı mısın ? onceden herseyi sallrdim,ama hayat o kdr da basit deil ,kendini siradanlastrip salla dedirtmio.. yani kafama takilacak seyi takarim ,onemsizlerle ugrasacak kdr vakdim yok.. sicak kanliyim herhalde,çabuk kaynasirim karsimdakiyle..
Nerelerdesin bizi terk mi ettin yoksa?
yok bea, ben sizi istesemde terk edemem ,gemici dügümüyle baglandim,vakdim olmuo onceki gibi ..

Teşekkurler
Kolay gelsin
ben tesekkur ederim.. saol
AyKiz__ Çevrimdışı