26-09-2007, 02:08
|
#6 (permalink)
|
Mesajlar: 5.207 Rep gücü: 27 | kirli çamasirlari dokme sirasi bende galiba bu hafta ,saol yusufla beni dusundugun için.. elimden geldigince cevaplamya çaliscam sorularinizi.. [/B] adın ne..? : seren
kaç yaşındasın...? 23 olcm yakinda 
okuyormusun çalışıyormusun...? : çali$iyorum..
hayatın sana sunduğu en güzel hediye....? tabiki askimm
şu an hayatta olmak istediğin yerdemisin...? tam deil ama az kaldi sayilir,Allh izin verirse o gunlerde gelicek
senin için 2de1 önemi....? bundan tam 2 yil once gelmistim ,koskoca 2 yil,eskisi kdr olmsada burdan ayrilamiorum,bi sekilde sevincimi uzuntumu paylasiom,yanii çokk buyukkk onemii var benim için buranin .. hayatta vazgeçilmez olan bişey varmıdır...? bence yokdur,insan karsilik gormedigi yada elde edemedigi bi seyden bi sure bikar ve vazgeçebilir.. senin vazgeçemem dediklerin nelerdir... ? babam,kardesim ve kocam ;aylem yani "hayallari olmayanın umutları yoktur" bu sözden ne anlarsın....? insan umud ederek yasar,umud da ileriyi dusunmk yani hayal kurmak demektir.. senin umutların ve hayallerinden kısacak bahsede bilirmisin..? benim yukseklerde gozum yok,yuvama yerlesip anne olmak istiorum(Allah izin verirse),in$ kizim olursada annemin adini koymak... |
| |