•ĴãĆĸ• Kayıt: 23.08.2007
Mesajlar: 2.912 Rep gücü: 37 | Bir ölümü beklemek, Saniye saniye eridiğini izlemek, Kendi hayatının devamı için herşey... Her bekleyiş, Her saniye, biraz daha kısaltır hayatı, Sevgide beklenir, Sevende, sevilecek olanda... Beklemek umudu, Beklemek yarını, Özgürlüğü, Kavuşmayı, Beklemek sadece beklemek... Beklemek zor be sevdiğim, Dün nasıl geçti ise, Yarında geçecek, Her geçen gün ömrümden ömür silecek, Sen gelmeyeceksin, Umutsuzluk belki bu, Belki bir yanılgı, Belki sadece içimdeki yangı, Kimbilir belki.... Bebeklikten beri, Hatta anne rahmine düştüğüm andan beri, Bekliyorum... Bilmeden; Kimi zaman yanılarak, Kimi zaman sözlere aldanarak, Bazen bir bakışa, Bazen bir AN 'a dair bekliyorum.... Beklentiler farklı be gülüm, İstediğim çok değildi ki? Kollarım, ellerim, parmaklarım, Tutmak sadece seni, Yolda özgürce yürümek yanında, Bakmak gözlerine istediğimde, Kimseden korkmadan... Haykırırcasına yada usulca, Duyulmasından ürkmeden, Sevdiğimi söylemek sana... Akşamı senle sonlandırmak, Ve her sabaha seninle; Yine sana uyanmak... Güneşin sıcaklığını, Kar'ın soğuğunu, Yağmurun ıslaklığını, Baharın kokusunu, Gecenin karanlığını, Yarının neşesini, Dünün özlemini, Seninle ve yine seninle yaşamak... Bir bebeğin ağlamasını düşün sevdiğim, Nasıl susturulacağını herkes bilir, İşte benim senden beklentilerim bu kadar basitti... Ve bebeğin büyüdüğünü, Yaşlandığını düşün, Beklentilerininde... İşte gülüm ben senden bir hayat bekledim Bir merhaba ile başlayacak, Bir saniyeye sığacak, Ve bir vedada sonlanacak.... Bir ömür istedim... Sence çok şeymi bekledim.? |