•ĴãĆĸ• Kayıt: 23.08.2007
Mesajlar: 2.912 Rep gücü: 37 | Daha kime nasıl yazılır şiir, Yukarıda gördüğünüz bu şiirin ta kendisi, Şimdi yazacağım bendeki yansıması sadece... Yarim; Sol yanım, Dünden gelen, Hayatıma teğet geçen sen... Yüreğimde bir nehir misali izlerin, Geçtiği her yerden birşeyler alan, Konuştuğu her kelimede; Beni bin parçalayan, Sen ... Yarim; Sol yanım, Ağrılarım, algılarım... Sebebim... Ne zaman bir kelebek görsem sen sanarım, Narin, ince, Kanatlarında zerrecikler; BEN misali... O derece küçüğüm gözlerinde, Rüyalarıma dokunup dokunup giden sen, Aldanmalarım, anımsamalarım.... Sen... Yarim; Sol yanım, Güzelliğin ömür kadar işte, Kime nasıl sergilersen sergile, Git artık, Çağırma beni bir daha, Bekletme el kapılarında, Sende bekleme saatlerce; Beni akşam ayazlarında.... Git yuvana, Git gelme bir daha bu mekana, Yüreğimi geri ver bana........ Yarim; Sol yanım, Akşam kızıllığım, Sabah TAN vaktim, Yeşilim, mavim, sarım. Hayatım... Git gelme bir daha, Ben sustukça geldin, Ben konuştukça kaçtın, Kımıdattıkça ellerimi uçtun başka diyarla, Git gelme bir daha... Yarim; Sol yanım, Korkuyorum biliyor musun? Daha yenemedim sensizliği, Senden geriye kalan sevgisizliği, Elimden uçup gittin, Gerçi hiç konmadın ki! Bir bahar sabahında düştün gönlüme, Vakitsiz açtın yüreğimde, Yaşatırım sandım seni, Üşüdüm yarim; Çok fazla üşüdüm... Damarlarımdaki sen donana kadar üşüdüm... Yarim; Sol yanım, Üniversite yıllarım, Gençliğinim ahı, Geleceğimin kahrı, Seviyordum ben seni.... Yarim; Sol yanım, Geçmişin izleri silinir beynimden, Geleceğin dip notları var köşelerimde, Düşüncelerimi damıtırken sözlerime, Sen çıkmayacaksın inan, Hiç bir hecesinde... Yarim; Sol yanım, Sen.................. Bırak yarım kalsın bitmesin bu şiirde.... (Bitmez zaten) Daha kaç sevda yazırım bilinmez dostlar, Daha kaç aşk kapımı çalar, O'nun gibi... Bendeki bir rüya, O rüyaya aynı VEDA... Bu şiirde sana... Sakın yanlış anlama, Sadece yazdım; Gözlerim kapalı.... |