Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-09-2007, 22:56   #1 (permalink)
eedas
Hırslı 2de1'ci

eedas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

__duygusal krizdeyim__
Rep gücü: 12

Unhappy bir sevgili bulmam konusunda baskı yapanlardan..

Sanki evde kalmışım gibi bana koca adayı bulmaya çalışan -özelliklede subay olacakmış- teyzemden ve yengemden -yolda giderken bir subay görsek ve ben desem ki ne kadarda yakışıklıymış gidip ayarlayacak durumdalar-, ailesi tanıdık birisi olsun diye tutturan annemden -akrabalardan değil ama ailesini tanıyalım illaki diyor-, artık ciddi düşün eda diyen ve çıkma teklif edenlerden birisini kabul et diye tutturan arkadaşlarımdan -bir sevgilimiz oluncada hiç bizle ilgilenmiyorsun unuttun bizi diyen kesim-, evlilik konusu açıldığı zaman aman şöyle birisi olsun aman böyle birisi olsun, aman işi şu olsun diye konuşan ananemden -kuzenimin nişanlısını hiç beğenmedi bana baskı yapıyo sütten ağzı yandı ya bikere-, artık sende evlende git başımızdan diye espiri yaptığını sanan insanlardan maalesef nefret ediyorum. çünkü onlar öyle davrandıkça ben daha da soğuyorum.
halbuki rahat bıraksalar herşeyin bir zamanı var zamanı gelince hepsi olacak hayırlısı ne ise o olsun ama anlamıyorlar
eedas Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

eedas için teşekkür edenler 5 kişi.
BlackrosE (30-09-2007), cadi_gizem (24-09-2007), gamshe (28-02-2008), sweet_ (01-10-2007), zuzu (21-10-2007)