BağLıLık Yemini ettiğimde sana, diz çöktüm iLk defa Sevdaya.. Gözlerinde verdiğim Son nefesti sana iLk adağım.. Tenine prangaLadın beni, hakLısın; Sevgimin Cezasını Çekeceğim.Belki Beni anlamana yardımcı olur diye; SEn hiÇ Sevdiğine a$ık oLdun mu? Hani iLk bakı$ın vardı ya bana. Yaktı, yaktı kavurdu, dü$man etti beni bana! NamLusuna Sürdüğüm iLk intaharı başaramadığımda küSmü$tüm hayata. " Ke$ke " becerebiLseydim derken ilk " ke$ke "mide Sarf etmiş olmuitum dünyaya..Belki becerebilseydim öLümü; böyLe, Her sabah Doğup her ak$amın SensizLiğine Asmazdım Kendimi. O idam ipini çekerken tavana hayaLin; hep gülümser bana. Hepte aLdanırım. Aldanırım güLü$üne.. Yumarım gözlerimi HayaLin sararken bedenimi . Sanki Senmi$cesine Beni Öpen hayaLinin yerine.. Sahi ? Sen Beni Hiç Öpmemi$tin değiL mi? Daha Görmeden Sevmiştim Seni. O hep hayaLini kurduğumuz masaLLardaki gibi.. Kader mi Dersin RastLantı mı? Yada Hayır mı $er miydi SeninLe yaşadıkLarımız? Daha GözLerini Görmeden güLüşüne VuruLmam RastLantı oLamazdı. İnanmam, imkansIzLığa inanmadığım gibi.. Hiç Farkettin mi? Tenine dokunduğumda nefesimin kesiLdiğini ? Hiç Farkettin mi? Gözlerinde boğuLurken attığım ÇığLıkLarın SessizLiğini.. biLmiyorsun! Farkedemezsin.. Sen hiÇ Sevdiğine a$ık oLdun mu ki? SabahLarı gözLerimi açmadan daha uyandığımı iLk farkettiğimde eLimi önce sağa Sonra Sana atarım.. Sanki asırLardır Seninle uyanırım. Sanki her gece kuLağımda, ensemde hissederim nefesinin ıLıkLı ürperti$ini.. Sanki... Ben vazgeçmi$Liğindeyken kendimin, dünyanın ve geLeceğin.. Biliyorsun. Senelerdir iki hayalim var beni ya$atan besmeLe gibi ekmek Su gibi; Avuçlarımdaki koskoca bir "HİÇ"in dı$ında.. Yine bir sabah uyandığımda elimi sana attığımda koca bir bo$luk yerine Senin tenini hissetmek ve yine Rüyalarımı seninle paylaştığım bir geceyi bebeğimizin Sesiyle böLmek. Ben bunlara hayal derim, benim ya$am sebebim.. "imkansız" diyor sanki biri/leri? İnanmıyorum bo$a yorma nefesini.. Sen girsen koluma, Sen tutsasn ellerimi durabiLir mi dünya kar$ımızda? Zincir vurabilir mi Kader bu ; Sen, Sen, Sen diye haykıran yüreği Deliye? Esirgeme, Diz çöküp Senden Seni dilenen bu Garib diLenciden Sevgini, kaLbinde kuytu bir kö$eyi.. İmkansız değil. Sende Sevebilirsin! asLında benden Dahada Çok sevebiLirsin.. Sevgi iki kuralla gerçekle$ir; birincisi önce Sevmeyi iSteyeceksin Gerçekten. Yüreğin Sevgi diye atacak. Birde "Geçmi$".. Geçmişinin küLLerini Savuracaksın okyanuslara. Ardında Kırıntılar kaLmayacak! Süpüreceksin Paramparça oLan, kırıLan Eski SevdaLarının, yıkıLan dü$Lerinin Tozlarını.. Ardında Kırıntılar kaLmayacak! İ$te O zaman deLicesine Sevebilirsin. Güvendiğin, SevebiLeceğin beLkide SeviLdiğin.. DeğecekSe, Değer biLecekSe.. akLıma geLmi$ken Sen hiç Sevdiğine a$ık oLan biri Görmemi$tin değiL mi? *-*
Adam gibi yüreğiyLe, adam gibi Seven
SarrafLarca, Sevdasına paha biçiLemeyen
Sevmek için yanmayıp , Yanmak iÇin Seven
Sen hiÇ böyle bir aşık gördün mü ?
Aşkı için hep ReddediLen
Gözlerinde yaLan GörüLmeyen
yanLızca SeviLmek iSteyen
Tek sermayesi Sen diye yanan yüreği
Her hasta oluşunda Rabbe gözü yaşlı yalvaran
her ismini duyuşunda gözLeri doLan
Hem sevdi hem taptı hem yaLvardı
AyakLarına kapanıp MutLu oL diye ağLardı
Sen hiÇ Sevdiğine a$ık oLan biri Gördün mü?
*-*
Jack