Ben yazdım ama bakalım beğenecekmisiniz.. elimden geldiğince bişeyler yazmaya çalıştım ama bilmiyorum nasıl oldu
kimse kızmaz umarım mizah amaçlıdır  Kardelen:Birisi KraLıma canım diye mesaj yazmış KraL:Kimmiş hani nerde  Kardelen:Ne o merakmı ettin KraLYok canım neden merak edim sadece sordum Kardelen:Yaa sen beni sevmiyosunnn KraL:Olurmu öyle şey aaa Kardelen:Bidaha forumda kimseye mesaj yazmak yok KraL:Olurmu ben adminim ama Kardelen:Ben anlamam admin madmin forummu benmi KraL:Tamam canım sen nasıl istersen    zuzu:Abi yaa forumda birisi üye resimlerine resmini koymuş KaLpsiz:eee ne var bunda zuzu:Abi kız çok çirkin KaLpsiz:nee çabuk mesajı sil kızı banla   Bonjuk:yaa ablacım bişey sorucam Notheart:sor cicim Bonjuk:forumdaki bütün fb lileri banlasan diyorum Notheart: ayyy olurmukii Bonjuk: olur abla ben buraya gs li üyeler getiririm Notheart. ama olmaski canım yaa Bonjuk:nedenmiş abla Notheart: admin fb li sürer bizi buralardan Bonjuk :anladım apla   Firari:Abi forumda oruç tutmayan var KaLpsiz:nerden anladın oruç olmadığını Firari:abi hep yemek bölümünde ordan hiç çıkmadı bugünden beri KaLpsiz:Ne yapıyor orda peki Firari:Bilmemki valla KaLpsiz: eee nediyosunya ozaman Firari: oruç oruç orda olunca bende şey kem müm KaLpsiz: De gett  Firari: Peki  
Notheart:KaLpsiz yaa bir üye var rep olmadan paylaşmam diyo KaLpsiz:Kimmiş o Notheart: DeJJaVu KaLpsiz: eeee nediyo DeJJaVu: rep yoksa paylaşımda yok karışmam repleri görim Notheart:İstediği repi vermeyelim KaLpsiz:nedenmiş o Notheart: zaten hep Ç(alıyo)  KaLpsiz:olsun çalarkende yoruluyo insan birsürü risk alıyo istediği repi verin Notheart: peki DejjaVu:Notheart    anibus rocker:seviyorum ulennn mirela:şşş sesiz ol sevmek yasak anibus rocker: nedenmiş apla seviyorum suçmu mirela:evet suç ,yönetimin kaararı bu anibus rocker :neden yaa mirela:yönetimde kalpsiz olanlar var anibus rocker:hönkkk   kaan025: abi forumda bir üye var KraL:ee forumda bir değil binlerce üye var kaan025:abi öyle deill yaa KraL:eeeee kaan25:bir üye osmanlıya laf attı abi KraL:hangi zındıkmış o tiz icabına bakıla   Dilruba: yaa gecem birisi benim avatarımı çalmış Gecem:aaaaaaa nasıl olur Dilruba:ben sana onlara iyi bak çaldırma demedimmi Gecem:okadarda gözüm gibi bakmıştım Dilruba:forum meleği çalmış baksana forum meleği:aaa ben kimsenin avatarını çalmadım orda öyle duruyodu Dilruba: gecem onu banlasana Gecem:olmaski o bir melek çarpılmim  Dilruba:hönkkk   zuzu:şşştt 3 uulu zuzu baksana sen zuzuuu:evet ne var ne bağrıyon zuzu:burda orjinal zuzu benim tamamı nick deiş diyom sana zuzuuu:yok yaa kim demiş hem bende 3 u var gerçek benim zuzu:ama ama ama eskiden beriben burdayım zuzuuu:eee yeter artık işte çekil birazda ben olim zuzu:ama ben modum zuzuuu:yeni nickim ne olsun sen seç ozaman  devamı geledebilir gelmeyedebilir
Konu Notheart tarafından (18-09-2007 Saat 20:58 ) değiştirilmiştir.
|