Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - FB sohbet alanı
Tekil Mesaj gösterimi
  #124 (permalink) Alt 18-09-2007, 15:20
BonJuk
Bölüm Moderatörü

BonJuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

>>>>GaLatasaray<<<<

Rep gücü: 51
Rep derecesi: BonJuk Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaBonJuk Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaBonJuk Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaBonJuk Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaBonJuk Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaBonJuk Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaBonJuk Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaBonJuk Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaBonJuk Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaBonJuk Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaBonJuk Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazla

Alıntı:
M¢_KhaN isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Nondanın attığı goL deiL hakemin hediye ettiği bedava penaLtıyLa beLLi OLmuştu..

bunLarı gömek için extra bi merceğe gerek yok.. Objektif oLduğunu düşünüosun ama deiLsin..

objektif oLsan bunu görür ve söyLerdin..Ayrıca kırmızı kart oLayına hiç girmek istemiorum tam bir komedi..

aLkışLaması sarı kart ama onun öncesinde yapmış oLduğu davranışta sarı kartı gerektiren hiç bir abartı yoktu..

Hakeme oLan davranışLar konusunda kendi oyuncuLarınıza bakın Abartıdan kastımı anLarsınız.. (örn:Hasan şaş,orhan ak,ümit karan,sabri,vs.vs..)OnLarında suçu yok asLında hakemLer uLusoyun kukLAsı nasıLsa kart göstermez bize die saLdırıoLar ee hakLıLar..

objektif oLucaksan devam edeLim..

Sen önce benim maç hakkındaki yorumlarımı oku sonra konuş Hakan.Ben zaten 2. sarı kartın gereksiz olduğunu maç esnasında yazmıştım.O kart ona verildiyse sabri,ümit,hasan o kartdan 3-4 kez alması gerekirdi.Sert bir itirazı yoktu sadece ellerini açtı!!Objektif olmasam bunları yazmazdım!!

Ancak hakemin atistliğini ne o geceki skora nede futbolcularımıza mal edemezsin.Hakemler bu tür artislikleri çoğu maçlarda yapıyor zaten.Kimse buna bedavacılık,şike diyemez.Sende birazcık taraftar ruhunu gösterde çamurlaşacağın yerde tebrik etmeyi dene

BonJuk Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla