| 2de1 sizde ne kadar bağımlılık yapmış TEST Herşey Bir limonata ile başladı..... Değerli Arkadaşlar Testimize başlamadan önce gerekli malzeme listesini veriyorum... * 1 Adet User (En sakar şekliyle ) * 1 Adet Tang, Nazo, Muzo (Sıvıyla karışınca içeceğe dönüşen sihirli tozlardan) * 1 Adet sürahi veya Şişe (Yayıkta olabiler ) * 1 Adet Bardak * 1 Adet Bacak yada Ayak işte Testimize Başlıyoruz.. Ha birde mutfak lazım ve Sakin birde ANNE Şimdi Başlıyalım... Öncelikle Bilgisayar başından kalkıp mutfağa gidiyoruz, kapalıysa lambayı açıyoruz eğer açıksa kapatalım daha kolay sonuca ulaşırız İçeri giriyoruz.. Daha sonra Sürahiye 1 paket nazo (muzo veya tangte olabiler ) döküyoruz. Daha sonra 1 litreyi geçmeyecek şekilde (5 su bardağı ) su ekliyoruz. Güzeeelce karıştırıyoruz ve servise uygun hale getiriyoruz. Buz varsa içine bi kaç tanede buz atıyorus Sonra (TEST'in en can alıcı noktasıdır burası) Bardağımızı mutfak tezgahının üzerine koyuyoruz ve içine yavaşça Muhteşem karışımı doldurmaya başlıyoruz. O ara ne oluyorsa oluyor ve biz bardağa dökerken aradan sıyrılan bi kaç damla çılgın KARIŞIM sağ ayağımızın üzerine dökülüyor. (Eğer solaksanız sol ayağınıza yada bacağınıza dökülsün ) Ayağımıza dökülen damlaları görmezden gelerek içeceğimizide elimize alarak mutfaktan çıkıp bilgisayarın başına oturuyor ve 2de1'i açıyoruz. Başlıyorus takılmaya Sonuç.... Eğerki; Aradan belli bir zaman geçmiş ve siz ayaklarınızda hiçbir değişiklik hissetmiyorsanız; 2de1 bağımlısı diilsiniz...!!!! Eğerki; Aradan belli bir zaman geçmiş ve siz ayaklarınızda hafiften karıncalaşma hissediyorsanız; 2de1 sizde hafiften bi bağımlılık ortamı oluşturmuş.. Eğerki (benim gibi ); Aradan belli bir zaman geçmiş sol bacağınızda karıncalaşma ve sağ bacağınızda gerçek KARINCALAR hissediyorsanız... O zaman harbiden siz 2de1 bağımlısısınız  Test edildi ve onaylandı karıncalı ayağımın fotosunu görmek isteyenler rep versin derrmişim   Tamamen kendi ürünümdür Daha çılgın testler için REP'lerinisi bekliyorum Eğer bana rep veremiyorsanız 20 kişiye rep verin ama yinede bana REP verin   |