Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - 17 Ağustos Depreminde Esrarengiz Olaylar
Konu
:
17 Ağustos Depreminde Esrarengiz Olaylar
Tekil Mesaj gösterimi
#
8
(
permalink
)
14-09-2007, 18:21
adLer
Kendini aşan 2de1'ci
!..363..!
Rep gücü:
17
Rep derecesi:
Alıntı:
SweetWitch
isimli üyeden alıntı
OLAY-4 Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş.
OLAY-5 O gece yıldızlar bir başkaymış.Çoğu insanın anlattığı - sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim.
şu iki olayı kendi qözlerimle qördüm. 4. olay Ateş topu yükseldiqine $öyle tanık oldum sallantıdan önceki qümbür qümbür sesleriyle aniden elektrikler qittiqinde odamı çok farklı ı$ıklar kaplamı$tı ve ben cam kenarındaydım.
5. olayda yıldızlar çok yakın qibi , canlı renkte ve baktıqında o qün birsürü yıldız aynı anda kayıyodu. Allah'ım bir daha ya$atmasın. (Amin)
O depremi Gölück'te yaşamış biri olarak bende katılırım bunlara....Etraf birden ışıldamaya başlamıstı..tabi insan net olarak ne oldugunu goremiyor o anki can havli ile...
5. olaya gelince...o gece sahilden 2bucuk gibi döndük...gercektende cokkk fazla sayıda yılıdız vardı...Sanki yeryuzune cok yakındılar...
Bide eklemek istedigim bişi var...Cocuktum o zaman 7. sınıfa gecmiştim...Boncuklu tabanca vardı..Annemlerle bide komşularla sahildeyiz...bide arkadas var ondada o boncuklu tabancalardan vardı...kıyıya geldigimizde balıklar sanki sudan cıkmak isto gibi sıcrıyorlardı...
Depremden sonra kıyıda bulunan ölü balıkların hepsinde neden olarak yuksek derecede sıcaklık gösterilmişti
adLer
Açık Profil bilgileri
adLer - Özel Mesaj gönder
adLer - Daha fazla Mesajını bul