Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Ölemiyorum Bile...
Tekil Mesaj gösterimi
  #22 (permalink) Alt 14-09-2007, 01:52
Krã£
Forever aS!

Kr㣠- ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

·´¯`·-ღ KãRdé£éN ღ-·´¯`·

Rep gücü: 150
Rep derecesi: Kr㣠Rep Yağıyor SankiKr㣠Rep Yağıyor SankiKr㣠Rep Yağıyor SankiKr㣠Rep Yağıyor SankiKr㣠Rep Yağıyor SankiKr㣠Rep Yağıyor SankiKr㣠Rep Yağıyor SankiKr㣠Rep Yağıyor SankiKr㣠Rep Yağıyor SankiKr㣠Rep Yağıyor Sanki

Çocukken bana çok değerli, çok özel gelen bir çok şeyin nasıl önemini yitirdiğini hatırlıyorum zamanla... Herkesten kıskandığım oyuncağımı komşunun küçük kızına hediye edişimi hatırlıyorum...Hiç özlemediğimi, hiç hatırlamadığımı uykularımı, çocukluk sırlarımı paylaştığım, ayakkabısının teki kaybolduğunda bile günlerce ağladığım bebeğimi daha sonraları...

Yaşamının kuralının bu olduğunu bir çok önemli şeyi eskittiğimde anladım... Yani büyüdüğümde.
Belki de bunun için bu kadar çok korkuyorum.
Mavilerimin eskimesinden, aşkımın o masalsı gelen büyüsünün geçip gitmesinden, bir şeyleri durmaksızın eriten zamanın bize zarar vermesinden...
Belki de bunun için...
Bir an gelip yüreğimin böyle çarpmayacağından sana bakarken, pembe elbiseli bebeğimi hiç özlemediğim gibi bir gün seni de özlemeyi unutacağımdan, sana dokunabildiğim anları, yanında olduğum anları bu kadar çok önemsemeyeceğimden, mavinin anlamını, yaşamıma kattıklarını unutacağımdan...
Belki de bunun için...
Beni zamana düşman eden aşkına
Daha sıkı tutunuyorum zaman geçtikçe.
Seni her sabah tazelenmiş bir aşkla kucaklıyorum.
Her sabah yeni bir mavi edinip kendime,
Aşkımı sonsuz kılmaya çalışıyorum...
Belki de bunun için..
Yaşamın kuralının eskimek olduğunu bildiğim için bu kadar çok korkuyorum...
Ve sana her an yeniden aşık oluyorum...

Belki de... Kim bilir..
Kr㣠Çevrimdışı