| ilk oruç tutacağım zamandı ilk olkul 5 e gidiyodum o zaman şimdi bizimkiler bana aşıyı verdiler b gazladılar tutarsın edersin çok sevap iki katı sevap filan benim gözlerim yuvalarından oynadı zaten çok sevap lafını duyunca ii dedim sahura kaldırdılar sabah oldu saatler ilerledikçe bende yan etki yapmaya başladı açlık b yerde ilkdefa oruç tutuyorum bozamazsın çok günah diyolar çarğılırsın lafları b yerde ne zor saatler geç,riyorum anlatamam doğal olarak bende sinirlilik yaptı her zamanki gibi sağa sola saldırıyorum bizimkiler baktılar olmıycak ne düşündülerse baktılar sapıtıyorum alış veriş yapmaya gönderdiler saçma sapan b liste elimde yollarda bağra çağra gittim geldim Allah a şükür bozmadım şimdi temiz hava yaradı yürüdüm açılkdım bu seferde başladılar sen orucunu bozdun demeye yok diyorum inanmazlar ağzımı arıyolar işte esnaf tanıdıklar var o zaman isimlerini hatırlamıyorum onları aradık sorduk seni yolda yemek yerken görmüşler fgilan diyolar hayda başladım ben bunları ikna etmeye çalışmaya şalterlerim zaten atmaya yer arıyo birde sanki büyük b suçluyu sorguya çeker gibi beni sorguluyolar neyse Allahtan o arada iftar olduda bende kurtuldum ama Allah a şükür o günden bugüne her ramazan aksatmadan tutarım bizimkiler o gün bozup bozmaığıma inandılarmı derseniz hiç zannetmiyorum ama bozmamıştım
Konu chatlac_chucky tarafından (13-09-2007 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir.
Sebep: kelime hatası
|