| Siyahımtrak Hüzünler.. şarkılar besteliyorum yine bugün sana dair bilmediğim muhalif mısralar eşliğinde.kalbimde hala buruk tadın var.nedensizmiş ya sevmeler bende artık neden aramaktan yorulmuş adımlarla sürükleniyorum sana nedenini bilmeden...hayatın garibliği yüreğimi burkan...nedensizliğin nedeni mi ya da garibliğie eş tutan.yüreğime damla damla sızışını bitirdiğin an,benliğimde bir NEDEN'in küreklerini damarlarımda çektiği AN'a denkliği olacaktır. yanılsamalardan biri daha çelme taktı umarsız neşeme inat.hüzünle karışık bir de yağmur yağdı gönlüme,yetmezmiş gibi.duygularımı sömüren bir mültecinin gözlerinde takılı bu hoyratça gülümsemem...artık devam edememenin yorgunluğu ayaklarımdaki..çektim içime hayatı.kabuk bağladım,bir bilinmezliğe ittim kendimi,siyahı gören gözlerimle..beyaz yok oldu siyahın içinde hayat kargaşasında... ZITLIKLAR İÇİNDE YOK ETTİ Mİ KARŞITINI BİR ANLAMI OLUR MU HAYAT DENEN BU MED-CEZİRHANESİNİN??? DENENMİŞ AŞKA DAİR DENEMELER.... NACİZANE KALEMİMDEN DÖKÜLENLER...aşkın sudaki izi... |