06-09-2007, 19:57
|
#3 (permalink)
|
Hąγąt Gúz£Ldi® Kayıt: 07.02.2007 Yaş: 22
Mesajlar: 5.376 Rep gücü: 35 | Bir gün bir yerde tekrar karşılaşırsak eğer Benimle yeniden tanış Bıraktığın gibi olmayabilir bir çok şey
Yaşım, aklım, başım yufka yüreğim
Belki de biraz daha zalim, belki de medeni halim
Bir gün bir yerde tekrar karşılaşırsak eğer benimle
Yeniden tanış Ama kimse anlamasın bu tanışıklığın evvelini Gözün bile ısırmasın beni bir yerden
Çıkarmadım değilde tanıştığımıza memnun oldum cevabını Almak istersen Sarılarak değil ancak el sıkışarak karşılayabilirim seni Ve önce sen uzat elini
Çünkü öğrendim artık Önce bayanların elini uzatması gerektiğini
Ve daha nicesini
Çünkü öğrendim artık daha nicesini Bir gün bir yerde terkrar karşılaşırsak eger Benimle tanış
Ve gün bir yerde terkrar karşılaşırsak eğer
Benimle yeniden barış
Hani darılmıştın ya ayrılırken sorumsuzluğuma Çocukluğuma, dağınık olmama Ve kot pantolonuma yırtık Biryerde karşılaşırsak eğer benimle barış
O çocuk büyüdü artık Benimle tanış, benimle barış Bitsin bu anlamsız inat, bitsin bu yarış Ben onuruma tutsak, sen bağışlayan yanlarına inat Neye ve neden kızdığını dahi hatırlayamazken artık Beni de unutursan eger aldırmam inan Çünkü özgür bıraktım artık Tüm bağışlayamadığın yanlarımı Kimseye verilecek hesabı olmayan taraflarım
Şehrin arka sokaklarında kaybolup gitti Ve şu zamana kadar yaptıklarım hep
Çocukca bir oyundan ibaretti Ben unuttum artık o adamı Kimbilir nerde şimdi Günahlarım veresiye ama Güzel yanlarım peşin
Hani darılmıştın ya ayrılırken sorumsuzluğuma Çocukluğuma, dağınık olmama Ve kot pantolonuma yırtık Biryerde karşılaşırsak eğer Benimle barış O çocuk büyüdü artık... Uğur Arslan |
| |