Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2007, 23:21   #1 (permalink)
BonJuk
Kendini aşan 2de1'ci

BonJuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

>>>>GaLatasaray<<<<
Rep gücü: 58

4. Hafta "V.Manisaspor 2 - Galatasaray 2"

Geç olacak sanırım ama yinede yazmadan geçemeyeceğim.Lig bitmedi henüz,bir beraberlikle yıkalacak bir takım değiliz...

Bursa ve Ankaragücü maçlarında verdiğimiz puan kaybı sinyallerini bu maçla birlikte eyleme dönüştürdük.Bedavadan penaltı atıp devreye berabere girmesek 1 puanı almak bile zor olabilirdi..

Aykut : İlk yarıda iyi kurtarışları vardı..Şanssızlığı Servet'in patlamak için onun oynadığı ilk maçı seçmesiydi..

Sabri : Yok ben ümidimi kestim bu adam orta yapmayı öğrenemeyecek.Yaşı da daha gençken Avrupa'dan talibi varsa bir miktar paraya göndermekte bize çok fazla şey kaybettirmez aslında..

Song : Bildiğimiz Song.Sağındaki dökülüyor solundaki dökülüyor.Ama o yine ayakta.Onsuz defansımız nasıl olur düşünemiyorum..

Servet : Canavar canavar ...Yaptığı her hareket zarar.2 golde de oralarda dolaşmamış bi yerde oturuyor olsa birini Song diğerini Aykut kurtaracaktı gollerin.Ama 2.gol şanssızlık hata denemez.

Volkan : Servet'in açıklarını kapamak içinde mücadele etti.Hücümda kullandığı taçlar haricinde pek etkili olamadı..

Linderoth : Çok iyi oynadı.Geridede ileridede etkiliydi.Attığı şutlar köşelere gitse golü de bulurdu..

Arda : İlk yarıda zaman zaman geçen sene bu zamanki Arda'yı izletti ama sonra yine kayboldu..

Ayhan : İlk 3 maç kadar iyi olmasada yine vasatın üstünde oynadı..

Lincoln : Maçın büyük bölümünde Borbiconi'den kurtulamadı.Kurtulduğu zamanlarda da artistliğe fazla zaman ayırdı.Ümite attırdığı pozisyon kritikti..

Hakan : İyi mücadele etti.Nihayet rekoru da kırdı artık iyice rahatladı.10 golü aşar bu sene I LOVE YOU HAKAN

Ümit : Hala istenilen Ümit değil.Nonda hazır olunca muhtemelen kulübede oturacak.

Barış : İyice joker oldu oyundan kim çıkarsa çıksın girebilecek bir oyuncu neredeyse..

Uğur : Sabri'yi izlemekten kurtardığı için bile iyiydi diyebilirim.

Kalli'nin oyuncu değişikliğini anlamak çok zor.Bu maçı alabilirdik fakat geç müdahale edilen oyuncu değişiklikleri,oyunun gidiş hatını çok fazla etkiledi...

Sonuç olarak 4 büyükler bu haftayı 1 puan alarak kapattı...
BonJuk Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla