Çikomm ben geLdim bennnnnn..  Oyss canım benim koLay geLsinn.. söz vaLLa çok sormuCam..  neySe hadi soruLara geçeLim.. 1. Hayat FeLSefen..? 2. YaŞanTı taRzın..? 3. Giyim taRzın..? 4. AynaLarLa aRan nasıL..? 5. Dünya`nın yönetimi senin eLinde oLsa, iLk yapaCağın şey ne oLurdu..? 6. Dünya`nın renkLeri senin eLinde oLsa, gökyüzünü ne renge boyamak iSterdin..? 7. Hangi yıLLarda nerede yaŞamak iSterDin..? 8. Kendini 3 keLimeyLe anLatacak oLursan bunLar hangiLeri oLur..? 9. Bana seni anLatan biR şarkı söyLer miSin..? 10. Kendinde en sevdiğin ve en sevmediğin huyLarın neLerdir..? 11. Kendinde birŞeyi değiŞtirmek iSteSeydin bu ne oLurdu..? 12. Arkadaş, doSt senin iÇin ne kadar önemLi..? 13. YaLnızLık seni korkutur mu..? 14. Seni üzen inSanLara karŞı tepkin ne oLur..? 15. Sence hayatın önemi nedir..? Yani sence neden yaratıLdık..? 16. Sevgi mi daha önemLidir? YokSa saygı mı..? 17. KeşkeLerin vaR mı..? Varsa neLerdir..? 18. En çok kuLLandığın ataSözü nedir..? 19. Sana veriLebiLecek en güzeL hediye nedir..? 20. Peki seni sen yapan deĞer..? 21. ArkadaşLarını seÇerken onLarda hangi özeLLikLeri ararSın..? 22. İnsanLara koLay güvenirmiSin..? Senin güvenini kazanmaLarı iÇin ne yapmaLarı gerekir..? 23. Sevgi ve güzeL söz her kapıyı aÇar mı..? 24. Sana soruLduğunda asLa cevap vermeyeceğin soru hangiSidir..? 25. TahammüL edemediğin inSan tipi vaR mı..? 26. DuygusaL biR inSan mıSın..? 27. İnsanLar neden intihar ederLer..? ÖLmek çaRemidir senCe..? 28. Hayatta asLa affetmeyeceğin şey nediR..? 29. Bugüne kadar yaptığın en büyük yanLışın yada piŞmanLığın nediR..? 30. Peki iŞte bu benim ekSik yanım dediğin.. Hayatında manevi oLarak eksikLiğini hissettiğin şeyLer varmı..? Varsa bunLar neLerdir..? 31. EleştiriLere açıkmıSın..? yOksa hoşLanmaz mıSın..? 32. YanLış birŞey yapan biRine hakettiğine inanıyorSan 2. biR şanS verirmiSin.? 33. Bir inSanın kendiSine değer veRmemeSini nasıL açıkLayabiLirsin..? 34. Sence nefes aLmak yaŞamak mıdıR..? 35. En hassas oLduğun konuLar neLerdir..? GeçeLim muzur soruLaraaaa..  1. SoruLarımdan sıkıLdın mı..? 2. Niye bu kadar dadLusun..? Yada niye bu kadar cadıSın..?  3. Ben seni çOk seviyOrumm sende beni seviyormuSun..? 4. Senden beni anLatmanı isteseLer beni nasıL anLatırDın..? 5. OkuL açıLıcak ya gidicen ya hani.. Beni unutucan mı peki.. ? 6. EniŞtem seni üzüOmu..? 7. Sence ben bu soruLarı daha nasıL uzatabiLirim..? 8. Uzatmayım demi..? Kıyamıom da sana.. Çikom iŞte bu kadaRrrr.. Bak dedim çOk sormuCam diye bir defada hepSini bitiRdim..  Şimdiden TeşekkürLer cevapLar iÇin..
Konu BurcuUu_ tarafından (04-09-2007 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.
|