Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2007, 20:22   #8 (permalink)
Gecem
ηιﻮђt קяเภ¢єรร

Gecem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

"G£c£_£$iNTİ$i "
Rep gücü: 67

ZAMANSIZDI
Zamansız aldın beni benden, zamansız çekip gittin kalbimden. Zamansızdı attığın tokat, zamansızdı kalbime saplanan bıçak..

Keşke giderken yüreğimi bana bıraksaydın, keşke giderken bu kadar zor olmasaydı sana gitme demek, ama diyemedim.Seni çok mu kırdım, çok mu bıktırdım?..Eğer öyleyse özür dilerim. Biliyorum özrün bir faydası yok, zaman o zaman değil ki, ilerliyor yelkovanı akrebi. Sen o sen değilsin ki, daha büyük adımlar atıyorsun şimdi. Ben o ben değilim ki, artık kalbim daha temkinli.

Çok denedim, seni geride bırakmayı, yazdım yazdım bitiremedim, satırlarda buldum kendimi, satırlarda buldum aşkı, yüreğimi. Özlemiştim aşkı, özlemiştim mutluluğu, dudaklarıma yayılan hafif gülümsemeyi, beni öptüğün zaman dudaklarımın nemlenmesini.Özlemiştim içimdeki seni, özlemiştim sevgili..Rüyalarımda buldum her akşam seni, rüyalarımda tuttum elleriini, sarıldım sana sıkıca. Kendimi rüyalarımda avuttum. Aynaya baktığım zaman kaybettiğim gülümsememi buldum. Ama sadece sabahları. Eskiden birlikte kalkar, birlikte aynanın karşısına geçer, ben sana bakardım sen ise bana.. Biz olmamız bizi mutlu ederdi, bizi birlikte görmek huzur verirdi. Artık aynada sadece ben varım, yalnızım. Yalnızığı bırak, ben sensizim...

Geceleri soğuk geçer oldu, oysa seninleyken sıcaktı ellerim, seninleyken daha bir sıcak bakardı gözbebeklerim. Artık gözlerimden yaşlar süzülüyor, sensizliğe kaldırdığım kaçıncı kadeh bu kimbilir, Ne yaparsam yapayim, sensizliğin yakamı bırakmıyor..

Hatıraları sakladığım kutudan çıkarmaya cesaret edemiyorum, en son 2 ay olmuş bakalı içine. Ne zaman elim gitse, ben korkuyorum. Anlamsız bakışlar atıyorum sadece, içindekileri gözlerimi kapayıp aklımdan geçiriyorum, sonra kokunun sinmiş olduğu kravatını alıp onunla uyuyorum.

Çekilir gibi değil bunlar, bir insan için en acı olan duygular bunlar. Anlatıyorum, ama fayda etmiyor, sana olan sevgim, nefretim bir gram eksilmiyor. Seni ne içimden çıkarabiliyorum, ne de sensiz yaşayabiliyorum.

Ne yaparsam yapiyim, ben seni unutamıyorum...
Gecem Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla