Konu: NeDeN
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2007, 16:57   #1 (permalink)
goldengirl
Bölüm Moderatörü

goldengirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ღBad-ı sabahღ
Rep gücü: 72

NeDeN

İşte sensiz geçen zamanıma bi yeni haftayı daha ekledim..Acı dolu,gözyaşlarımla ıslanmış koskoca bi hafta..Seninleyken nasıl geçtiğini anlamadığım zaman,şimdi kara bi perde oldu bana..Geçmek bilmeyen,can yakan,bi saniye bile seni aklımdan çıkarmayan..Beni olgunlaştıran..

Evet kadınlar acı çektikçe olgunlaşırmış anladım.Oysa ben seninle çocuk kalmayı,içimizdeki o çocuğu şımartmayı arzuladım..Olmadı,olduramadın bi türlü..Her defasında giden oldun.Arkanda yıkıp bıraktığın enkaza bile bakmadan gittin..

Gidene kal demek acizlere yakışır derler.. Saçma belki de.. Biliyorum ki gidenin birçok sebebi vardır kendince..Ama ne o? Yoksa bu sefer bi sebebin bile yok mu Öylesine miydi bu seferki gidişin, bak seni bi zamanlar senden alıp götüren gözlerime de doğruyu söyle?

En haklı soru değil mi ki, bitişlerin ardından gelen “NEDEN?” Bi cevap beklerken, neden bu sessiz gidişler?

Neden içindeki çocuğu ağlatmalar?

Neden hayatın karşısında dimdik durabilmeyi öğretmek adına olsa bile,beni dostsuz,yar’siz,SENSİZ ve yarım bırakmalar?

Neden?

Neden?

Neden?

Gittin..İçinden çıkılması zor bi karanlığa ittin ikimizi ve gittin.. Sen seversin karanlıkları, bilirim.. Ama gönül razı değil ki seni orda öyle bırakmaya..Karalar bağlamana..

Şimdi sil gözünün yalnızlıklarını.. O an fısılda duvarlara adımı..

Hadi sevdiğim..Son bir defa.. Var mısın benimle son yolculuğa? Karanlıktan aydınlığa?..

Alıntı....
goldengirl Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

goldengirl için teşekkür edenler 2 kişi.
BurcuUu_ (19-08-2007), KãRdé£éN (20-08-2007)