Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2007, 00:27   #6 (permalink)
FeYeZaN
KüRRe-i Arz

FeYeZaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tevekkeltü Alallah..!
Rep gücü: 24

Alıntı:
ELiF isimli üyeden alıntı Mesajı göster
konu çok önce açılmış biliyorum ama yinede bu konuda fikrimi belirtmek istiyorum ;
öncelikle farkındayım ortada yapılmaması gereken bir yasak var fakat benim düşüncem şudurki;
insanlar günümüzde artık her tür kıyafeti farklı amaçlarlada kullanabiliyor mesela etek giyen var bide etek giyen var uzun kısa farketmez veya aynı şey pantalondada geçerli bence eğer gerektiği gibi giyiniyorsan ve dikkat ettiğin sürece çoğu etek giyen insandan daha az ilgi çektiğini söyleyebilirim bu durum belki kapalı olunduğunda değişebilir tabi kapalı bir bayana herzaman eteği daha çok yakıştırmışımdır ama o sadeliği bozanlarda yok değil
kısacası demek istediğim iman insanın içindedir ne kadar yasakta olsa insanın içinde yoksa eğer o kişi ne kadar kapalı da giyinse kendini hemen belli eder diye düşünüyorum umarım yanlış anlaşılmam çünkü çok şükür benimde inancım var elimden geldiğince ibadetimi yapmaya çalışıyorum yanlış mı düşünüyorum acaba ?
bu arada paylaşım için teşekkürler ben ilk defa gördüm çünkü

şimdi söle bır durum var serıat zahıre bakar... yanı gorunulene bakar... cunku ınsan ısın ıc yuzunu bılmez... ısın ıc yuzunu bılen yanlız Allahtır... yanı sunu demek ıstıyorum... herkezın ıcındekı ımanı kımse bılmez... eger kalkıp onemlı olan ıctekı ımandır... denılıp.. ınsanlar bır kurala gore kayıt altına alınmz ıse... bası bosluk ve duzensızlık hukum surecektır...

pantalon konusunda durum bellı... kadın gıyınmelı ama nıcın gıyınmelı... yakıssın dıye mı yoksa avret yerlerı ortunsun dıye mı...

ortunmek ıcın ıse neden daha etek gıymıyor...?

eger guzel gorunmek ıcın ıse... zaten bunun hukmu yok... kadının guzel gorunmeye calısması fıtneye sebebdır...

son soz olarak sunu soylemek ısterım kı...

pantolonun duzgun gıyılmesı yada dogru gıyılmesı dıye bırsey yok... ne yaparsa yapsın elbette avret yrlerı bellı olacaktır.... bu ıse gunahtır... haramdır...
FeYeZaN Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla