19-08-2007, 00:13
|
#5 (permalink)
|
Hąγąt Gúz£Ldi® Kayıt: 07.02.2007 Yaş: 22
Mesajlar: 5.375 Rep gücü: 35 | konu çok önce açılmış biliyorum ama yinede bu konuda fikrimi belirtmek istiyorum ; öncelikle farkındayım ortada yapılmaması gereken bir yasak var fakat benim düşüncem şudurki; insanlar günümüzde artık her tür kıyafeti farklı amaçlarlada kullanabiliyor mesela etek giyen var bide etek giyen var uzun kısa farketmez veya aynı şey pantalondada geçerli bence eğer gerektiği gibi giyiniyorsan ve dikkat ettiğin sürece çoğu etek giyen insandan daha az ilgi çektiğini söyleyebilirim bu durum belki kapalı olunduğunda değişebilir tabi kapalı bir bayana herzaman eteği daha çok yakıştırmışımdır ama o sadeliği bozanlarda yok değil kısacası demek istediğim iman insanın içindedir ne kadar yasakta olsa insanın içinde yoksa eğer o kişi ne kadar kapalı da giyinse kendini hemen belli eder diye düşünüyorum umarım yanlış anlaşılmam çünkü çok şükür benimde inancım var elimden geldiğince ibadetimi yapmaya çalışıyorum yanlış mı düşünüyorum acaba ? bu arada paylaşım için teşekkürler ben ilk defa gördüm çünkü |
| |