Konu
:
Felaketler Zİncİrİne HoŞgeldİnİz...
Tekil Mesaj gösterimi
09-08-2007, 10:43
#
4
(
permalink
)
Notheart
göηℓüмüzüη ѕυℓтαηı
****$@I(!RT'3***
Rep gücü:
63
okurken inan bende sanki yaşadım ve gzyaşlarıma hakim olamadım
öncelikle ALLH Rahmet eylesin ve mekanları cenent olsun inşallah...
İnsan bazen hayatın bazı dönemlerinde sınav oluyor kimi zaman maddi kimi zaman manevi bazende üstüste yakınlarını kaybediyosun
hepsi takdiri ilahii...önemli olan bu durumda sabır ve sebat göstermek...Yaşadıkların inan hiç kolay şeyler değil...özellikle geride kalan çocuklar anasız babasız Allah yar ve tardımcıları olsun inşallah...
Annen içinde çok sevindim Allah onu size bağışlamış ve dualarınız kabul olmuş...Allah uzun ve sağlıkklı bir ömür nasip etsin inşallah..
BUNLARI ANLATIRKEN BİLE HALA AGLIYORUM.. ARTIK HERGÜN KİM ÖLÜCEK SIRADAKİ KİM YA DA KİM HASTA OLUCAK DİE BAKIYORUM.. ARTIK O KADAR COK KORKUYORUM Kİ KİMSEYİ SEVMEK İSTEMİYORUM.. SEVDİGİM HER İNSAN ÖLÜYOR.. ACILARLA BOGUSUYORUM KİMSE ANLAMIYOR!!! YASAYAN ANLAR SADECE...
Sevdiğin herinsan ölecek diye bişey olamaz sakın böyle düşünme by kimsenin hatası suçu değil Kader...Allah daha büyük şeylerle imtihan etmesin inşallah...hepimiz bir gün ölecez başka çıkar yolu varmı
Umarım bundan sonra böyle acılar yaşamassın...yinede çok basiretli bir kızmışsın helal olsun ...ALLAH SENİ VE AİLENİ KORUSUN İNŞALLAH.
Notheart
Açık Profil bilgileri
Notheart - Özel Mesaj gönder
Notheart - Daha fazla Mesajını bul
Arcade
Challenge
Notheart
in the Arcade!