Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2007, 13:08   #2 (permalink)
Hayâ
SEVDE YARDIMCI

Hayâ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 29

Mektubun Karşılığı

Mektubun ulaştı...
Her satırında, zehir bir ben gördüm sana acı çektiren... Doğru söylüyorsun hak etmedim seni... Seni hak etmeyen yüreğimden bir mektubu esirgeme ne olur... Belki önceki mektuplar gibi bunu da yırtarsın... Anlıyorum, asla kızmadım sana... Ki senin yerinde olmak istemezdim... Yüreğine acı çektirdiğim için, üzgünüm... Yüreğimi susturdum demişsin mektubunda, doğru... Senin mektupların hiç bu kadar sensizlik kokmazdı... Hep sen kokardı satırlar... Ve beni anlatırdın hep... Sığdıramıyorum derdin ve şimdi, cümleleri zor topluyorum demişsin...Beni anlamanı istiyorum diyorsun. Sen de beni anla... Belki bir beraberlik olması imkânsız ama seni sevmeyi hak etmediğimin farkındayım... Bu yüzden dost kalalım...Hayır diyeceğini hissediyorum. Bekliyorum, beklemekte olduğum gibi... Bana döneceğin günü bekliyorum... Hatalarımı suretim taşıyamıyor, karanlık bir yüz ve kirli eller... Kim görmek ister ki... Ama sen olduğum gibi kabullenmiştin beni... Şimdi anlıyorum seni hak etmemişim...Sana yazmayacaktım öyle demişsin mektubunda "bana yazma" diye... Ağladım ve yüreğine acı vermesin diye hıçkırıklarımı içimde tutuyorum hala... Özgürlüğünü bekleyen bir güvercin gibi bekliyorum, özgürlüğüm sende...Yeniden sevmeler olmaz bilirim... Ne seni unutabilirim, ne de sevebilirim... İnanır mısın, aynaya bakarken bile kendimden iğreniyorum... Anlıyorum hak etmemişim yüreğini...Herkesin yaşamak istediği hayatı yaşatmadım sana, belki de acılarla dolu yarı bir ömür ak saçlarında ve yanaklarından süzülen, gönül gözyaşlarında sakladın sevgini...Beni affet demişsin... Affedilmeye layık olamayan benim...Kahrolacak yine, seni düşündüğüm her an yüreğim...Sen düşünme beni, çıkar aklından her şeyi...Ben inadına düşleyeceğim kâbuslarımda dahi seni...Başlayan her şey bir gün biter ama, benim sana olan inancım, güvenim ve kirlenmiş olsa da sevgim bitmeyecek...!Son defa da olsa buna İNAN..!Bu mektubuna karşılık verdiğim için affet... Boynumda bu kadar yükle taşıyamadım yüreğimi. Yazmak zorunda kaldım...Ha unutmadan bana yazmak mecburiyetinde değilsin, sen nasıl istersen öyle...Ama her şeyden önce beni unut. Sana layık olan birisine layıksın...Ve ben şimdi anlıyorum sana asla, LAYIK OLAMADIĞIMI...
Yaban GüLüN~~

VesseLam

2. Mektup

Hayâ / Sevde Y.

Konu Hayâ tarafından (07-08-2007 Saat 13:11 ) değiştirilmiştir.
Hayâ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla