| ZeyneP yüreqine saqlık
nick deşimi olmus :S $imdi bir yeni sevdamı oLur ,
kimSenin kapını caLmadıqı yeni bir inziva mı ?
İ$te qidiyorum..
Sanki hicbir$ey ya$anmamı$casına.. Arkama dönüp bakmadan, bakamadan ya da ne biLeyim..
Her ayrıLı$ qibi i$te..
Bazen anLamsız, bazen teLa$Lı, cokca bo$vermi$, eLveda makamında..
Bu ne iLkti ne de son oLacaktı.. ELLerim qurur duyduqum bir $ekiLde, pürüzsüz, acık secik imzaLamı$tı o ayrıLıqı..
$ehrimin bu aqır cöL sıcaqına raqmen, icimdeki uzun, umarsız rüzqarLarı yanıma aLmı$tım adeta..
Acmamak üzere cevirdiqim tüm sayfaLar qeLdi akLıma birden, tuhaf bir huzurdu ya$adıqım.
BunLarı dü$ünüp qüLdüm, sonra üzüLdüm yine kendimce.. Cantamı aLıp cıkmı$tım i$te..
Ya$amımın önemLi bir parcasını orda bırakarak..
Bu ait oLmama duyqusunun tohunLarı yıLLar önce serpiLmi$ti benim icime, onLarı sonraki yıLLarımda özenLe suLayıp büyüttüm..
Ya$amım hep cantamı o an aLıp qidecekmi$cesine ince ipLikLerLe baqLandı etrafıma..
qün qeLdi o cantayı aLıp evimden uzakLara qittim, qün qeLdi yine aynı cantayLa beni üzen dostLarımı terkettim..
Her biri ayrı bir yara $imdiLerde.. "qitmese miydim.." diye dü$ündüqüm benzer anLardandı bu da i$te..
Sucu hayatta deqiL de, biraz da kendimde aramak qeLdi icimden $imdi; ama dü$ünmeyeceqim, dü$ünüp de sitem etmeyeceqim bu defa..
$imdi, biraz daha eksiLdiqimi qörmezden qeLiyorum, icime su serpecek bahaneLer yaLanLar arıyorum, qüLümsüyorum, qüLümseyemiyorum bazen..
..aLdıqım nefeSim yokLuqun ,
veri$i yOk bunun biLiyorsun.. |