| 2de1.net Forum'un Ters EtkiLeri :) :D Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... Biri beyendiği bir şey verince: -repi hakettin........ Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........ Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi...... Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti......... sanatçıdan imzalı foto alan yetkili -hocam imzanız izin verilen boyutlardan büyük -görmek istemediğimiz birini görünce invisible olabilsek -yoklama kağıdına imzamı atıyorum yine uyarı lütfen imzanızı altı karakterden fazla atmayınız -Sayın Müdürüm malumunuz yeni evliyim şartlarımız çok zorlanıyor sizden maaşıma biraz rep istiyorum -Müdür:? Çocuk: Bana annemi anlatsana bana Baba: Senin annen bir melekti, bir sürü rep''i vardı, bütün kurallara uyardı, bir kere bile aynı yazıyı iki kere yazmadı, hep küçük harflerle yazdı ama kahpe kader erken banladı anneni. |