Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2007, 13:35   #21 (permalink)
mave
Çalışkan 2de1'ci

mave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 9

Ya arkadaşlar burdan değil ama dışardaki insanlardan hayret verici yorumlar alıyorum ve çok üzülüyorum açıkçası. İnsanların bir kısmı o kız sen hasta oldun diye sana acımak seni sevmek vede seni arıyıp sormak ya da sen kandilini bayramını kutladığında cevap vermek zorunda değildir, asıl sen onu arayıp sorarak kandilde bayramda bile olsa rahatsız etmişsin onun yaptığı şeyin insan olup olmamakla bir ilgisi yok kız haklı diyolar. O başasını seviyo karşısındakini de onu (artık nerden biliyolarsa kendilerine malum mu oluyo nedir!!) sen buna niye saygısızlık yapıyosun ki o insalar birbirlerini seviyolar yaptığın günah gibi şeyler sölüyolar. Bu nasıl bir iştir ya ben anlamadım. Çok üzüldüm açıkçası. O insanın yaptığı şey doğru değil sadece, beni sevmek zorunda değildir ama insanlık dışı davranmak zorunda da değildir. Kaldıki ben nefret bile etmedim o insandan. İlişkisine şuyuna buyuna da saygısızlık etmedim. Yaptığım şey kandilde bayramda mesaj atmak oldu arayıp sesini bile duymadım saygımdan sevgimden. Bende mi terslik var anlamadım. Kendimi sorgular oldum yemin ederim.
mave Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla