24-07-2007, 22:40
|
#13 (permalink)
|
·´¯`·-ღ caηısı ღ-·´¯`· Kayıt: 18.06.2006 Yaş: 22
Mesajlar: 15.688 Rep gücü: 150 | Gitme dedim Kal Yüreğimin sancılarına merhem ol Dedim Dinletemedim Bir çocuğu ağlattın işte Son çiçeği de soldurdun dalında Son mecnunu da çöllerde bıraktın Gitme dedim Yüreğimin sarayında misafirim ol Altın kaplı taslardan sevdayı yudumla Dedim Dinletemedim Padişahın gözlerinden yaşları akıttın işte Kesin bir martı intihar eder kıyıda Dur gitme hemen ne olur Dedim Yalvardım Yakardım Dinletemedim Kesin bir turna yere çakılır Kızdırdın işte bulutları Şimşeklerinle bir turnayı daha yaktın Dedim Ama dinletemedim Her sevdanın sonu aynı dedin Hep acı hep efkar Aynı dertler aynı kederler Çekemem ben bu efkarı Gitme dedim kal Dinletemedim Yollara revan oldun Gittin bir seher vakti Serçeler uyanmadan Çiçekler açmadan Bahar tüm güzelliğiyle Etrafı kuşatmadan Gittin Gitme dedim Kal Ama dinletemedim Her yerden anılar akıyor Çiçeklerin güzelliğinden Yağmurun tadından Serçelerin masum uykusundan Anılar hatıralar akıyor dedin Çekemem Hatıralar dağlar içimi dedin Gitme dedim Kal Ama gittin… |
| |