| Biliyomusunuz yaşadığım bu olayı kime anlattıysam birçoğu nededi (sizin dışınızda) : o kız seni sevmemiş bunda da haklı etrafından uzaklaştırmak için yapmış. Asıl kötülüğü arıyıp sorarak rahatsız ederk sen yapmışsın ona. O başkasını sevebilir sevdiğine de sana davrandığı gibi davranmayabilir bunda da haklıdır sana iyi davranmak zorunda değil asla. Bu konuda sen kendini kandırıyosun başkasıyla mutlu olamıycağına ona da bunları yapıcağına inanarak kendini avutuyosun ve onu suçluyosun sadece. Dedikleri buydu. Sizce bu insanlık mı? Beni de biçok indan sevdi ama ben duygusal olarak bişey hissedemedim onlara karşı bu gayet normal katılıyorum bende yaşadım. Ama hiçbir zaman onları etrafımdan uzaklaştırmadım kalplerini kırmadım üzgün kırgın bırakmadım aksine her bayramda kandilde onlar bana mesaj atmadıysa ben attım, kötü günlerinden arkadaşları dostları olarak yanlarında oldum. İnsanlık budur bence.. Siz ne dersiniz...
Bütün yorumlarınız için de çok teşekkür ederim size gerçekten çok iyi insanlarsınız hepiniz... |