| Dünyadaki Tek Forum 2de1.net oLsaydı yusufla : database gene doLdu yaa arda34 : daha 5 dakika Once 400 GB yer sildik yusufla : 1 milyar kiSi yaziyor. TükürseLer boguLacaz yahu.. arda34 : Yaa üye alımını kapatsak mı ki ? yusufla : Ben günde 1000 uye siLiyorum.. arda34 : yusuf Kaç adminimiz var toplam ? yusufla: Unuttum ama yuz bin kusur diyeyim ben sana.. arda34 : Az daha alalım o zaman... _______________________________________________ M¢_KhaN : Adama bak 2 tane mesaj yazmış yaa !!! FiraRi: Yuhhh!!!! M¢_KhaN: Babasının database sanki FiraRi: İP sine bak hemen banlayalım.. Hatta İP sinin 100 fazlasıyla 100 eksiğini de banlayalım M¢_KhaN: Yaw 100 eksiğinin ne suçu var ? FiraRi: Kurunun yanında yaş olayı.. M¢_KhaN: hmm.. neyse kalan sağlar bizimdir  _______________________________________________ Gecem: ''2. mesajı yazana 3. mesaj beleş! '' adı altında bi kampanya mı başlatsak ? _piki_: niye ki ? Gecem : Artisliğine.. yusufla: Niye kizim baSka rakibimiz mi var Gecem: Olsun .. Biraz iyimser tutum sergilemiş oluruz theanswer: Tarkan da konser vericekmiş bizim için dooru mu ? ELiF: Öle diyor fırsat bulursam arıyacam _piki_: iyi benden de slm sööle ELiF: ok _________________________________ Cehennem_Zebanisi: Ya Yeni Bir ALt Forum Dahami ACsak KaLpsiz: Örnek Ver Cehennem_Zebanisi : www.2de1.net-2 KaLpsiz : boşver ya böyle daha iyi Cehennem_Zebanisi: Açsak iyi olurdu forum üye sayısı çok fazla KaLpsiz: Fazla üye göz çıkarmaz Cehenenm_Zebanisi : Tamamda Açsak ne olur yaw KaLpsiz : Defolll yeni forum açılmayacak(Konu Kapanmıştır) |