17-07-2007, 13:16
|
#1 (permalink)
|
ღYiğitseN UsLandır beniღ Kayıt: 26.04.2007
Mesajlar: 4.718 Rep gücü: 47 | Türkler ile amerikalılar arasındaki fark Amerikan: hey dostum burda bir problem mi var ?
Turk: noluyo lan burda ? *** Amerikan: nasil gidiyor mike?
Turk: napiyon lan? *** Amerikan: korkarim seni oldurecegim! Turk: salavat getir hüleynnn! *** Amerikan: oov dostum hic cool olmamissin.Turk: bu ne lan fatih üreğe benzemissin. *** Amerikan: hey steve, neden kendine bir icki koymuyosun? Turk: la suleyman, kap iki bira gel bakim hemen! *** Amerikan: lanet olsun sana christine! Turk: allah belani versin nurcan! *** Amerikan: tanri askina brad kes sesini artik! Turk: allahim sabir ver, sus lan sus yeter laa! *** Amerikan: aman tanrim simdi napicaz?!? Turk: ahha şimdi yedik nanayı?!? *** Amerikan: help me please... Turk: baksana laaan!!! *** Amerikan: ne derler bilirsin jack, hayat beklenmedik surprizlerle doludur... Turk: valla oglum bir soz var hani, kaderde varsa ..neye yarar üzulmek... *** Amerikan 1: dante'nin bu kitabini okudun mu micheal? Amerikan 2: aaa evet , gercekten edebi degeri olan bir calisma.
Turk 1: abi da vinci sifresini okudum super!
Turk 2: lan birak! iyice entel dantel oldun ! Layt herif !! *** Amerikan:: hey jerry gel pizza ye dostum...
Turk: sulo gel lan buraya mis gibi kuru fasulyeynen menemen yaptik... *** Amerikan:: fbi... bir kac soru sorabilir miyim?
Turk: polisim ben! nerdeydin lan dun esek? *** Amerikan:: (ses cikarmadan el i$aretiyle) sen oraya sen buraya sessiz olun...
Turk: dagiliyoruz haydaaaaaaaa paşalar |
| |