#1 (permalink)
30-06-2007, 11:10
|
Kendini aşan 2de1'ci bLackpearL
Kayıt: 20.04.2006 Mesajlar: 6.839 Rep gücü: 25 Rep derecesi:   | seni anlatabilmek  | |  | | | Seni anLaTaßiLmeYi coK isTeRdim, a$kTan anLamayanLaRa, buRun KıwıRanLaRa, sıRTını döNeNLeRe, iNaNMayanLaRa.
HayaTın qüZeLLikLeRinin FaRKında oLmayanLaRa, ruH neDir biLmeyenLeRe, yüRekLeRiYLe yaSaMayanLaRa, müCaDeLeDen kaCanLaRa, SevmeYi ZayıfLık oLaRaK qöRenLeRe, caReSizLeRe, haYaTın SaDece maDDeden ißaReT oLduqunu SananLaRa..  Seni anLaTMaK isTeRdim onLaRa, Seni ve Sana daiR heRSeYi..
KocamaN biR sTad yapTıRsak meSeLa,
Tüm ßu saydıKLarımıZı topLaSak oRaya. Yanıma aLSam Seni, cıKSak kaRsıLaRına Ve KonuSmaya ßa$LaSam deSem ki; SiZe biRini anLaTmaK isTiy0Rum Tepeden tıRnağa aSk oLan Birisi..
aSk iÇin heRSeyi qöZe aLaßiLen, MuTLu oLmak iCin, muTLu eTmeK iCin CabaLayan biRisi...
iSTe Yanımda. yüZüne coK diKKaTLi baKın oNun. GözLeRine baKın. o qözLeRin a$k a$k paRıLdadıqıNı qöRüy0rMuSunuz? Bunca acıYı yaŞamış yüZündeki qüLümSemeye diKKat ediy0RmuSunuz?
o qüLümSeme ki haYatın eN Kötü süpRizLeRinde biLe ekSik oLmadı yüZünden. Ve hep qüLeRek baKTı haYata.
aŞkın koLay buLunmaDıqını, buLunduqu ZamanSa SahiP cıKıLmaSı qeRekTiqini anLaTıRken söZü Sana bıRakSam.. Sen KonuŞmaya baŞLasan.. Ben deSen; KorkaRdım aŞık oLmaKTan, inCiLmekTen, KırıLmakTan KorkaRdım. yıLLaRca sakLaDim Kendimi, KimSe oLSun isTemeDim. Sonra biR qün, hiC umudum yoKKen CaLdı Kapımı Aşk.. KaCmamıN mümKün oLmadıqını o Zaman anLaDim ve HeRseyDen önemLisi, hayaTTaKi eN qeRcek duYquNun a$k oLduqunu FaRkeTTim.
SöyLeR miSiniZ, baSKa Hanqi duYqu siZi bu KadaR muTLu edeßiLiR? BaŞka hanqi duYqu siZe dünYaYı yeRinden oyNatabiLirim dediRTeßiLiR? ElbeTTe Uzun ceTReFeLLidiR aŞkın yoLLarı. HiçbiRŞey koLay deqiLdir. HuzuRunuZu kaCıRacaKTır, haYaTınıZı tamaMen değiŞtiReCektiR. Ama en Çokta buNun iCin aşKTır oNun adı.. devRimCidir, iSyancıdıR. siZi o DevriMin biR paRçası yapaR. . .
Sonra susSan bi süRe. o kaLaßaLıkTan cıKan uquLTuYu dinLeSek. Bu cümLeLeRin RahatSız eTTiqi KiŞiLeRin sTadı Terk ediŞini izLeSek. Sonra kaLanLaRa aŞKı anLaTmaya deVam eTSek. Ben aşK deniLince akLıma SaDece o qeLiYoR diYeRek Seni qöSTeRsem. SarıLSam onLaRın önüNde, öpSem, saCLaRını oKSaSam. Seni kaRŞıMa cıKaRdıqı iCin TanRıya biN kez daha ŞükReTsem.
BiZe baKanLaRın yüZLeRindeKi inanMıŞLıqı qöRsek biRLikTe. SonRa eL eLe tutuŞup yiNe cıKSak yoLLaRa
aŞkı anLaTmaya..
M. Coskundeniz | |  | |  | |
| |