Ayyy kıyamam ablama ya.... kiydiniz bileeeeee Eşine neden babür diyorlardı ? cvp veriyorum
esime arkadaslari babür diyomus nedenini bilmiyorum İstanbula gelmeyi düşünüyormusun bu yaz ? cvp veriyorum istambula gelmek icin bir nedenim yok istambullu deyilim izmire gelcem insaalhh şüanda bu soruları cevaplarken yusufta arkadaşım hakkında düşüncelerin nelerdir ? cvp veriyorum güzel sorular hazirlamis kisa ve öz sorular hostu,, Bilgisayarın nedir (Leptop- Desktap Gücü falan) ? cvp veriyorum bigisayarim leptop deyil ama palzma ekran ne biliyim ben yeni cikanlardan iste İnternette ençok neler yaparsın ? cvp veriyorum internette en cok sarki indiririm oyun oynarim 2de1e girerim msnde takilirim öyle iste Evli ve çocuğun olmasına rağmen buraya veya başka sitelere nekadar zaman ayırıyorsun? cvp veriyorum baska sitelere girmiyorum artik cünki genelde ben resim ve müzikleri cok seviyorum resim ararken burayi buldum zaten baska sitelerde isim yok evimin isini cocuklarimi asla ilgisiz birakmiyorum 10dk burdaysam yarimsaat evimle ilgileniyorum ayrica isimi bitiripte buraya oturuyorum hic bir isimi aksatmam asagidakine cvplayim bari bunuda
son soru Eşin veya Çevren Bilgisayar yüzünden sana yakındığı oluyormu ? cvp veriyorum
esim bana kendisi aldi bunu
biliyor cünki isimi gücümü aksatmayacagimi
gece islerimi yaiyorum
gündüzde ya ev isiyle yada burda vakit geciriyoum
esim buyüzden yakinsa simdi burda olmazdim
nede olsa sorumululuk sahibiyim artik
ama öyle bir sorun yok
icin rahat olsun
Konu babür tarafından (27-06-2007 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.
|