bu hafta ki konuğumuz babür arkadaşımız... sorularınızı esirgemeyin...  adın ne..? adim gonca kaç yaşındasın...? 20,5 okuyormusun çalışıyormusun...?oturuyorum evdeyim hayatın sana sunduğu en güzel hediye....? cvp veriyorum esim ve cocuklarim ve bir ailem olmasi şu an hayatta olmak istediğin yerdemisin...?
cvp veriyorum hayir deyilim cocuklarimi büyüttükten sonra istedigim seyler var senin için 2de1 önemi....? cvp veriyorum bana ayri bir mutluluk veriyor zaman geciriyorum dostluklar edinmem iyi geliyor bana hayatta vazgeçilmez olan bişey varmıdır...?
cvp veriyorum cocuklarim vardir onlardan vazgecemem senin vazgeçemem dediklerin nelerdir... ? cvp veriyorum esim ve cocuklarim "hayallari olmayanın umutları yoktur" bu sözden ne anlarsın....? cvp veriyorum ben cok sey anliyorum cok hayal kurardim hayallerimin hepside gerceklesti hayal kurulmadan umutlada yasanmaz kendini öyle teselli edersin bence senin umutların ve hayallerinden kısacak bahsede bilirmisin..? cvp veriyorum suanda tek hayalim ehliyet alabilmek ve almancami ilerletmek baska bisey istemiyorum insallah olur
Konu babür tarafından (27-06-2007 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir.
|