Herþeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - ..:: Sevgi Bahçem ::..
Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink) Alt 25-06-2007, 17:18
KãRdé£éN
Sevda Çiçeðim

KãRdé£éN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.·´¯`·-ღ Krã£'ým ღ-·´¯`·.

Kayýt: 18.06.2006
Rep gücü: 150
Rep derecesi: KãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaKãRdé£éN Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazla

Seni sevmekle gökten yıldız toplamaya kalkmışım seni sevmemiş sana tapmışım yazık ki aldanmışım

Bir zamanlar aklı başında biriydim ta ki sen aklimi başımdan alana dek..

Yedi ayrı iklimden yedi çeşit arı getirseler yedi çeşit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz

Hayatin sana vereceği en büyük armağan tutabileceğin bir daldır bir insana verilebilecek en güzel armağansa yürektir ve inan bana dostum sevmek yürek isidir.

Sana karanfilin sadakatini,sümbülün bağlılığını,menekşenin tevazusunu,çiğdemin neşesini lalenin gururunu,leylağın saadetini versem bana kalbini verir misin

Tespihimde 33 tas var ilk sekiziyle seni seviyorum ikinci sekiziyle seni özledim üçüncü sekiziyle bir tanemsin son sekiziyle de benimsin çekiyorum etti 33 son tas mi onla da tövbe ediyorum

Dün rüya yarın hayaldir,rüyayı mutlu hayali umutlu yapan bugündür öyleyse bugünü yasa ve insanları kırma çünkü o insanlar senin için var.

Uzayan tren raylarına bakarken annesini yitirmiş çocuğun bakışları bir de senden ayrılışım düşüyor aklıma ne olur acı çektiğimin var artık farkına

Yokluğunda yatağıma bir öpücük kondurdum yollarına tomurcuk serptim, sabah olmasın diye güneşi durdurdum sevmediğini bilseydim hiç düşünmeden çeker giderdim

Bizim ömrümüzde hayallerimiz vardı ırmaklarında sandallarımızı yüzdürdüğümüz,bizim ömrümüzde dostlarımız vardı bir gün görmediğimiz de üzüldüğümüz

Eğer bir gün dünyanın bütün güzelliklerinden vazgeçip te sessizce ölüme gitmek istersen bana gel, gel ki ;sana sensizliğin ölüm olduğunu göstereyim.

Mektupların arasında kuruttuğum gülümsün sen sevda çiçeğimsin özümsün dünyaya bakan ikinci gözümsün gönlüm senden başkasını nasıl düşünsün.

Seni seviyorum diye bir söz duyarsan sakin inanma çünkü seven insan sevdiğini sözleriyle değil gözleriyle anlatır

Her akşam rakı ve şarap aşığın hali hep harap kurtar beni bu acılardan ya rab çektiğim sonsuz bir ızdırap görüyorum her gece serap aşk hırsızı okuduğum son kitap

Bu gün dünyayı istediğin renge boyayıp bu rengi insanlara sevginle dağıt kendini sevginin rengi diye tanıt çünkü senin varlığın sevgiye en büyük kanıt

Ölüm kaderde var korkutmuyor beni,lakin ne yapayım gönlüm biçare sevmiş seni,naçizane ruhumu sana verdim vereli hayat ne bir ileri gider ne bir geri

Ağlasam göz yaşlarıma dokuna bilir misin ellerinle ,soğuk soğuk terlerimi silebilirimsin al mendilinle ya aşktan kalbim kanasa kanamamı dur durabilir misin sevginle

Seni sevmek buz gibi havada iki kat yorgana sarılmak gibi ,ayrılmak yaz sıcağında soğuk duşlar almak gibi kutuplarda yasamak ne güzel bir şey olsa gerek

Sana savaşı sorsam bana oyuncak askerleri anlatırsın,sevgiyi sorsam bana belki bir şiirle cevap verirsin çünkü sen sevdiğini kollarında kaybetmedin ki

Rüyaların en güzelini görürken tanrının seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları öyle büyük olsun ki en masum anında bile sana kimseler zarar vermesin

Çağlayandır yüzmesini bilmeyene nehir,aşktır bunun adı ne fal tanır ne de sihir,çaresizin ilacıdır ya bir damla mutluluk ya da bir tutam zehir.

Bir kelebek uçurdum sana doğru...dağları denizleri aştı seni buldu yanağına bir buse kondurdu hissettin mi? öylesine içten derinden

Bulutlara yükledim özlemimi rüzgarla yolladım sevgimi yağmurlar yağdırdım göz yaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldiler mi?
Sen demek her şey demek sen demek hayat demek sensizlik benim için yasarken ölmek demek,sensizlik benim için bitmeyen hasret demek
Dilimden elveda çıkıyor yüreğim kal diyor bu dünyaya seni bulmaya gelmiştim uygun adım voltalar birbirini kovalıyor dilim varmıyor yüzüm tutmuyor sensiz olmuyor

**Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun(W. Shakespeare).

İklimlerden Akdeniz deyiz kendimizden uzak meçhullerdeyiz,ben vazgeçtim sende vazgeç sürmeyecek bir aşkın içindeyiz.

Aşkın gönlümde kurumuş bir dere değil;çağlayan deli bir seldir seni sevmek bir hata değil,gönlüme esen ilik bir yeldir.

Bir Fırça Koydum Kutuya Bir Cennet Resmi Yapıp İçine Gir diye Düşler Serpiştirdim Düş Kurmayı Unutma Diye.

Benim Kalbim Tastan Olsaydı O Taşı, Sana Al Derdim. Eğer Kalbim Bir Gül Olsaydı, Sana At Derdim.

Eğer Kalbim Kalp Olsaydı, Sana Ölünceye Kadar Sakla Derdim

Vur Hançeri Kalbime Kana Bulansın, Çok Derine İnme Güzelim; Orda Sen Varsın

Uçsuz Bucaksız Karanlık Bir Yerde Üç Kibrit Yakacağım.Biri Gözlerini Görmek İçin,İkinciyi Güzel Yüzün İçin,Üçüncüde Seninle Yaşadığım Güzel Günleri Hatırlamak İçin. Can işim !!!

Bize Dünya Ne Diye Sorarsanız-Biz Dünyayı Boş verenlerdeniz.Bize Aşk Nedir Diye Sorarsanız Biz Aşk Şarabı İçenlerdeniz .Bize Gençlik Ne Diye Sorarsanız-Biz Genç ligimizi Dilencilere Sadaka Olarak Verenlerdeniz. Bize Sorarsanız Dost Nedir Diye-Biz Onlar İçin Ölüme Gidenlerdeniz.

Biri Senin Biri Benim İçin. Bir Sevgi Sana Bir Sevgi Bana, Bir Aşk İkimiz İçin Yarısı Senin Yarısı Benim İçin...

Seni Uzaktan Sevmeyi ,Sana Bakmadan Görmeyi, Dokunmadan Sevmeyi, Seni Duymadan Dinlemeyi, Göz Yaşlarımla Gülmeyi Ve Kavuşmak İçin Sabretmeyi Her şeyi Öğrendim Ama Sensiz Olmayı Öğrenemedim Asla.

Aşk Delicesine Flört Ederken Yanındakinin Hiçbir şey Yapmama Özgürlüğünü Saklı Tutmaktır.

Yağmurlu ßir Günde Sana Koşar Gelirsem Islak Saçlarımı Düzelt.. ßasimi Omuzun a Yasla Nemli Dudaklarıma Dudaklarını Ansızın Değdir... Masum Ve Üzgün ßir Çocuk Gibi Konuşursam... Anla Sana Muhtacım Ver Elini Ellerime Yalan Da Olsa ßir Kere Seni Seviyorum De!

Ben Seni Asil İnsanların Basit Duyguları İle Değil, Basit İnsanların Asil Duyguları İle Sevdim.

İnsanlar Tanıdım Gökteki Yıldız Gibiydiler Gökyüzündeydiler Ve Parlıyorlardı Ben Seni Güneşim Olarak Seçtim, Bir Güneş Uğruna Bin Yıldızdan Vazgeçtim.
KãRdé£éN Çevrimdýþý   Alıntı ile Cevapla