Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2007, 19:51   #89 (permalink)
Hayâ
SEVDE YARDIMCI

Hayâ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 29

EsseLamun Aleykum...

Bismillahirrahmanirrahiym...

Rahman ve Rahim Olan Ancak Sensin Allah ım. Merhametlilerin En Merhametlisi Sensin Allah ım. Bana varlığımın bilincinde olmamı ve Senin varlığını unutmamamı işlediğim günahlardan pişmanlık duyup af dileyerek dile getiriyorum YA RABB...
Ellerimi semaya açtığımda her dua tanesine bir günahımı sil Allah ım... Beni edepli, hayâlı, satgılı ve sevgili kullarından eyle. Rahmetinden yoksun bırakma beni. Şüphesiz Sen Birsin. Teksin Ve Yaratıcımsın. SANA TAPTIM, SANA İNANDIM VE YALNIZCA SANA SIĞINIYORUM. Çektiğim sancılar, acılar ahirette bana Rasulumun cemalini göstermeye karşılık bulsun inşAllah. Ya Rabb, tövbemi sürekli yenileyenlerden ve yaptığım kötü işlerden pişman olup bir daha yapmayanlardan eyle beni. Öyle bir nesil yetiştireyim ki onlara melekler hayâ etsin. Öyle islam güzelliklerini içlerine yerleştireyim ki, onların yetiştirdikleri fidanlar da meyve verip başkalarına anlatarak güzelliklere güzellik katsınlar. Ya Rabbi, günahkarım, ben sana ellerimi açtım acizliğimle önünde eğilirim. Yalnızca Sana Kulluk Ederim. Günahlarımızı Affet ve Hayırlısıyla Dualarımızı Kabul Eyle (AMİN İNŞALLAH)

VesseLam
Hayâ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla