22-06-2007, 13:39
|
#1 (permalink)
|
dansöz dünya salla oyna.. Kayıt: 29.01.2007 Yaş: 19
Mesajlar: 8.781 Rep gücü: 50 | Bilirsin Alışığım Ben Sevgin kaşıkLa geLiyordu bana,,kaLbim ise sana kazanLarLa Hep sevgi diLendim senden YaşLı teyzeLerin titreyen eLLerinden Bir kaşık yeterdi bana içten oLsa Yüzümde koskocaman bi güLümseme Acı acı koydukLarını kaşık kaşık baL gibi yerim ben... Ruhum gençti oysa sevgim büyük özLemimde ondan büyük... Aşka aç nefesimin kokusu iki kiLometre öteLerden duyuLur Acıkmış karnım küçük çocukLar gibi gur gur... Yazamıyorum bak bugün sana AçLıktan midem buLanıyor,,yokLuğundan tenim üsüyor Bi çuvaL doLusu özLem var sırtımda YaşLanmış bedenim anLamıyor işte Şizofren hastaLar gibiyim yanında Ne yaptıkLarını hatırLiyorum,,ne söyLedikLerini Yada hatırLamak istemiyorum ya neyse... Bir kaşık mutLuLuk koy bu pasLanmış tabağıma Bi yudum mutLuLuk... Uzun zamandır boş midem doLsun biraz oLsun AğLatma bak yaşLı teyzeLeri Güldür yüzLerini hep sevindir biraz Benden sana oLanın yüzdebirine razıyım ben Koskocaman güLümsemeLer oLsun yaşLı teyzeLerin yüzünde KosKocaman güLümsemeLer oLsun benim yüzümde Merak etme acı tatLara aLışığım ben Midem bozuLdu zaten küfLenmiş sevgiLerden Ama sen yinede koy bi kaşık biLe oLsa ÇatLamış yüreğimi doyur bi yudumda oLsa Merak etme çok açLık çektim ben YüzsüzLük yapmam öyLe BiLirsin... Alışığım ben... |
| |