Alıntı:
ALACAKARANLIK isimli üyeden alıntı
bende sizin durumunuzdaydım birşeylerin aşılması bazı engellerin kalkması için çok bekledim çok tavizler verdim.her seferinde beni sevdigini söylüyordu bundan emindim onsuz gecelerde akan gözyaşlarım gibi ama garip biriydi yinede benim rahatsız oldugum bazı şeyler de bana yardımcı olmaz kıskançlıgımı gidermezdi ama her seferinde benim oldugunu çok sevdigini vs. söylerdi hiçbir zaman anlayamadım onu bazı şeylerden taviz vermek sevdigin kişinin hassasiyetlerine saygı göstermek bu kadar mı zordu. bitti sonunda evleniyor şimdi sevmedigi biiryle evleniyor belki unutmayacak beni bi ömür belki hep sevecek, kim bilir ama inatlıgından hiçbir zaman taviz vermeyecek eminim.Allah yolunu açık etsin ben çok bir şey beklemiyorum mutlu olsun yeter onun mutlulugunu görmek beni de mutlu eder.insan bir yerden sonra sevince eyy sevdigim diyor bundan sonra ben yokum ben yokum sen sen sen sadece sen varsın. sen mutluysan bende mutluyum diyor sen mutsuzsan bende mutsuzun.bir yerden sonra öyle bir noktaya geliyor ki insan onun verdigi ayrılıgı bile seviyor onun çektirdigi aşk acılarını ondan bir parça görürcesine...Allah kanayan yaralarımıza derman eylesin!saygılarımla |
inat yapan insanlara sinir oluyorum hele sevgiliye yapılan inatlar yok mu ??inaT yapmista ne oldu kndi kaybetmis sevmedigi biryle evleniyormus.onemlı olan sevdigini soylemek degil bence sevgiyi gostermek.seven ınsan boyle bı yapaR?İNSAN neden kndisnden odun vermek ısteR?cunku karsındakını sevıyorsan onun uzulmesını,kılına zara gelmesını ıstemessın.ben her zaman sunu bılır ve soylerim. HER İNSAN KENDI DEGERINI BICER,HAK EDENE HAK ETTGI KADAR DEGER VERECEKSIN.BELKİ cok ıddalıu bır soz ama durum budur.cevremden,kendı yasadıklarımdan bunu ogrendım.Allah ınsn kıymetı bılen kısılerle karsılastırsın.Gercek sevgıyı umarım bulursunuz.