seni unutmak için kendimi ....
sevgilim seni kalbimde öldürüyorum...yoksun artıkk gecelerimde seni beklemiyorum camlarda her kapı sesine her telefon sesine bakmıyorum
sen diye aldırmıyorum...tıpkı senin benim yokluğunda her an öldüğümü yitip gittiğini bildiğin halde aldırmadığın gibi .. seni yokluğunda bir an olsun yanımdan ayırmadığım hayalini de bırakıyorum özgür sana yazdığım mektuplarıı yırtıp atıyorumm san yazdığım şiirleri yakıyorm seni sevdiğin hiç birşeyi sevmiyorum artık senin dinlediğin hiç birşey, dinlemiyorum aynaya bakmıyorum kendimi her baktığımda seni hatırlıyorum çünkü sana ait olan herşeyi yok ediyorum bu gece en önce mektuplarımızı sonra şarkımızı sonra sana yazdığım şiirlerimi senin için ağladığım da gözyaşlarımı sildiğim yastığımı kalbimi
herşeyi hayalini yokediyorum.. seni artık hatırlamıycam beklemiycem sana dair ne varsa yokediyorum... artık yoksun olmıycaksın snein için yitip gitiiğim günler bitti bundan sonra snei ahtırlatıcak hiç birşey yok sevdiğim sanma gözlerim bakışlarım kalbim seni bana hatırlatıcak kendimide yok ediyorum sevgilim seni unutmak içinn sensiz yaşamamak için kendimi de yok ediyorum hoşçakal sevdiğim hoşçakal .....