Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2006, 07:57   #5 (permalink)
**Zerd@**
Kendini aşan 2de1'ci

**Zerd@** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 31

Ynt: Aşk Sözleri, Sevgi Mesajları

Rüzgara hakim olamıyorsan Yelkenlerini ona göre ayarla. Unutma ki Hayat karşılaştığın Güçlüklerle değil, Gemiyi Limana getirip getirmediğinle ilgilenir.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

"Hedefe kestirmeden giden yol en tehlikeli yoldur. Çünkü o kurşunların gittiği yoldur."

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayın. Çünkü, insanlar sizi dinlemeye istekli değilseler, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.

"Çoğu zaman babama acıdığımı hissederdim, ona sevdiğimi söylemediğim için. Aslında kendime acıyordum. Benim söylemeye ihtiyacım, onun duymaya ihtiyacından daha fazlaydı."

----------------------------------------------------------------------------------------------------

"Önce doğruyu bilmek gerekir; doğru bilinirse yanlış da bilinir, ama önce yanlış bilinirse doğruya ulaşılamaz."

----------------------------------------------------------------------------------------------------

"Sakın tohum atmayı hasat mevsimine bırakma;
iki mevsimdeki gayretin de boşa gider!"

Ben şiir yazmadım seni anlattım mısralarımda
Sen ki akan kandan farksızsın damarlarımda..
**Zerd@** Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla