Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2007, 00:23   #7 (permalink)
eLyA
ѕєηѕιzℓιк ¢ιηαуєттιя вαzєη

eLyA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ღYiğitseN UsLandır beniღ
Rep gücü: 47

Küçük Bir Kız Çocuğuyum

Duymak isteyipte duyamadığım sesin çınlıyor kulaklarımda.
Gülmek istedikçe ağlıyorum...

Yıllar çürütüyor herşeyi, bir resmin var bende baktıkça seni daha çok özlüyorum. Ne diye hitap ederdin bana içinden kimbilir?

Kimbilir ne çok severdi ellerin yüzümü,şimdi o kadar parmak izi var ki aynı yerde aynalarda seninkini seçemiyorum...

Ne zulüm yüklü şu nefes almaya çalıştığımız hayat.Adım başı bataklık sarmış kaldırımları,yürüyemiyorum.Bakıyorum da o siyah beyaz resmine,konuştukça kendi sesimi ben duyamıyorum...Şikayet kabul etmiyor bu hayat,etsende merak etme seni dinlemiyor.Çok sevdim ben onu diyorum.Sevgimle oturup hayatımın baş köşesine tek başıma ağladım.

Mutluluklarımda oldu tabii.Arkasında yüklü gölsesinde saklıydı yinede korkularım.Tuhaf heycanların zor kurallarını koydu önüme.
Beni
''sorgusuz sev dedi''
yaptım.

Dedimya,çok sevidim ben onu.Sorgusuzca,o sevmediğinde onun yerinede sevdim kendimi.Aynı senin bana öğrettiğin gibi..
Kavgalarda,kestim sesimi,oturup önüne saatlerce ağladım.Dakikalarla kısılıyordu sesim,nefesimi öyle tutuyordum ki hıçkırıklarımla sarsılmıyordu bedenim.Bedenim gitgide siliniyordu.
Aşıktım da ona.Delilerin gece çığlığı gibiydi benim aşkım.Kesintisiz bağrışlar yaşardı ruhum.Bir gülsün öyle heycanlanırdım ki,kalbim bedenimden fırlayıp gökteki yıldızlara karışırdı.
Dolunay vardı geldiğinde,büssürüde yıldız.Öyle heycanlanmıştım ki hangi yıldıza atladığını bulamayıp kalbimin,senin yanına gelicem sandim...
Büyüyor sanardım yanımda bedenim,boyum uzuyor gölgemle ışıklara karışıyor gibi gelirdi.Bir gelirdi yanıma hayatım öyle aydınlanırdı ki dört bir yanımdan gölgeler fışkırır,boyum herbir yana yayılırdı.
Senden söz açıldı bir defa,sana onu şikayet ettiğimi anlattım,söylesem hatırlamaz.Unutkanlığıyla unutkanlaştırdı beni.Biliyormusun,banzen beni bile unutuyor.O anlarda ruhum çıkıp,gölgemide silip beni ufacık yapıyor.O zaman yanımda bir sen eksik kalıyorsun.Herşey eskiye dönüp,sayılarla katlanıp çoğalıyor,bense bu çoğalmayla çürüyorum.Küçücük bir kız çocuğu oluyorum,örgülerim sökük..
Düşünüyorumda ona büyüttüğüm sevgim kadar yaşım yoktur benim...
eLyA Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla