| MELEĞİM’e Sensiz bir güne uyanmak.. kaLktığımda yanımda seni buLamamak.. NasıL bir duygudur anLatamam sana.. Sensiz kaLdığımda, daha iyi anLıyorum sensizLiğin ne demek oLduğunu.. Her sensiz kaLışımda, daha çok seviyorum seni.. Daha çok anLıyorum bendeki değerini.. Sen bir sevgiLi deiLsinki.. sen gidince başkasıyLa avutayım kaLbimi.. Sen bir arkadaş deiLsinki.. başka birini yerine koyabiLeyim.. Sen bir aLışkanLık deiLsinki.. zamanLa unutayım seni, başka bir şeyLere aLışayım.. Sen bir parçamsın benim.. sen yokken hep eksiğim ben.. Sen benim annemsin.. dünyada teksin benim için.. Gidersen.. ne başka birini koyabiLirim yerine.. Ne de bir başkasını sevebiLirim seni sevdiğim kadar.. Eğer bugün güçLüysem.. Her türLü kötüLüğün üstesinden teker teker geLebiLiyorsam.. Ne yaptığımı biLiyor, ne istediğimden eminsem.. Bunun sebebi yaLnızca sensin.. Doğduğum andan itibaren hep yanımdaydın.. Hiç bırakmadın eLimi, o simsiyah geceLerimde.. En doğruyu hep sen öğrettin bana.. Ne yapmam gerektiğini hep sen söyLedin.. Bir anneden çok iyi bir dost oLdun bana.. Hiç kızmadın, hiç kırıLmadın.. YanLışLarımı doğruLarınLa düzeLttin.. Ne zaman ihtiyacım oLsa sana.. İki eLin kanda oLsa biLe yine yanımda oLdun.. Ben anLatamam sana oLan sevgimi.. Ne söyLesem, ne yazsam inan anLatamam bendeki seni.. Ama şunu biL annem.. sen yoksan bende yokum.. Sen gidersen.. ben sensiz nefes aLamam.. Sen gidersen.. ben sensiz yaşayamam annem.. Son nefesime kadar, muhtaç oLduğum tek insan oLarak kaLacaksın.. Seni çok seviyorum MELEĞİM..
Konu BurcuUu_ tarafından (16-06-2007 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir.
|