#1 (permalink)
10-06-2007, 06:57
|
Yeni 2de1'ci
Kayıt: 01.06.2007 Mesajlar: 25 Rep gücü: 0 Rep derecesi:  | İŞ GÖrÜŞmelerİndekİ Gicik Sorulara Verİlen Cevaplar:)))  | |  | | | Bu isi neden istiyorsunuz? - İsim olsun diye * İs veren: - Neden alüminyum boru ve kontraplak sektörü? Sizi bu sektöre çeken nedir? Aday:- Aüminyum kontraplaklar küçüklüğümden beri benim hayatimin anlamıydi? Çünkü; hayatimi kontraplaklar arasında geçirmek, burada sabahlamak, kontraplaklarla gülmek ağlamak ve bu isi yaparken ölmek istiyorum !! Is veren: (!! Vay be.... ! ?? ! ) * - Sana ne kadar güvenebiliriz? - Ne kadar para vereceksiniz? * iş Veren: Bu şirkete ne katacaksın? Aday: Birbirine katacam şirketi .! * İs veren: Şu aralar en çok hangi şarkıları Dinliyorsunuz? Aday: niye söyletecek misiniz? * - Okulunuz gayet iyi, fakat ortalamanız niye 2.5 ? - Ben hayatimi derslere adamadım. Sosyal aktivitelerde de bulundum. Spor yaptım, tartışma gruplarına katıldım, tiyatro ile uğraştım. - Sürttüm diyorsun yani. - Evet sürttüm.. * Cv nizi inceledik, burada profesyonel anlamda ASP bilginiz olduğu yazıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? - Ben bilmem beyim bilir. İs veren: peki şirketimize neler katabilirsiniz?.. Aday: neşe katarım !.. * Sayın x , cv'nizden anladığım kadarı ile bi kaç senede bir iş değiştiriyorsunuz. Sebebi nedir acaba ? - Parası çok geldi ayrıca rahat bana batar. Bide sizin gibi mükemmel bir mudur arayışı içindeyim yıllardır.bu durumda sizinle iyi anlaşacağımızı sanıyorum. Ne is olsa yaparım efendim. - Fark ettim. * Patron : kız arkadasın var mi? Aday : yakın zamanda ayrıldım, ama olmasını istiyorsanız bir tane bulurum. * - Çalışma arkadaşlarınızda aradığınız özellikler nelerdir? - Adam olsunlar önce. * - 5 sene sonra kendinizi nerede görmek istersiniz? - Senin su an oturduğun yerde - ... * - Vardiyalı çalışabilir misiniz? - Evet, ama sadece gündüz vardiyasında çalışmak istiyorum * - En güçlü yanınız? - Kodummu oturturum. - Pardon anlayamadım? - Yani sey... Tuttuğumu koparırım. | |  | |  | |
| |