| DEĞMEZSİN.. Hiç düşünemezdim bir gün çekip gideceğini.. Beni böyLe yapayaLnız bırakacağını.. Gitmez diyordum.. Çünkü biLiyordum sende beni seviyordun.. benim seni sevdiğim gibi.. Ama şimdi anLıyorum ki.. sadece biLdiğimi sanmışım.. Senin ki sevgi deiLmiş.. Ne oLduğunu biLmiorum ama.. Sevsen hiç bir neden yokken gitmezdin be güLüm.. Beni böyLe çaresiz bir başıma bırakıpta gitmezdin.. BiLiyordun sen benim yaşama sebebimdin.. SeninLe güzeLdi nefeS aLmak.. SeninLe güzeLdi yaŞamak.. Gittiğin zaman yıkıLacağımı biLirdin.. Ama gittin.. Seni seviyorum diyerek gittin.. Seni unutmayacağım diyerek gittin.. Ama bak unutmuşsun.. Dediğin gibi sevseydin unutur muydun? Bir anda siLermiydin beni yüreğinden? Şimdi bir başkasını seviyormuşsun.. Demek koLaymış senin için sevmek, seviLmek.. aŞk dediğin öyLesineymiş senin için.. Pişman deiLim seni sevdiğim için.. Ama.. Çok iyi anLadım ki sen gerçekten değmezmişsin.. Şimdi ben senin gibi birini sevdiğim için.. Sana değer verdiğim için.. Sana Sebebim dediğim için.. Hayatımı sana bağLadığım için.. Senden deiL kendimden utanıyorum.. Çünkü sen senin için akan bir damLa göz yaşına biLe değmezsin..! |