Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2007, 23:00   #7 (permalink)
goldengirl
Bölüm Moderatörü

goldengirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ღBad-ı sabahღ
Rep gücü: 75

kazım koyuncunun yazdıgı mektuplar 1

varlığınız ve sevginiz ilaç gibi, hatta daha fazlası, daha iyilestirici. sağolun.
hastalığımla ilgili kısa bir bilgi vermeliyim galiba. çünkü ortalıkta yanlış bilgiler dolaşıyor.
aslında testislerde görülen ama bende testislere değil, başka bölgelere(akciğer boşluğu ve akciğerlere) yerleşmiş tuhaf bir kanser türü, ya da tümör cinsi. 'germ hücreli tümör' diyorlar bu cinse.
tamamen iyileşme ihtimali yüzde yetmiş-seksen diyor doktorlar. tedavi olarak kemoterapi uygulanıyor. genel olarak testis kanseriyle aynı özelliklere sahip hastalığımızın tedavi şekli de aynı.
içinizi rahat tutun. yüzde yetmiş-seksen ilaçlar yardımcı olacak ama geri kalan zaten bende var; sizler ve sevginiz, inancınız. bu yüzden iyileşme ihtimali öngörülenden daha yüksek, değil mi?
tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum. konserde görüşmek üzere. sevgiler...

(bu arada konsere perukla, şapkayla ya da kelimle, hangisiyle çıksam acaba?

kazım koyuncunun yazdıgı mektuplar 2

merhaba.
uzun zaman oldu yazmayali.
aslinda çesitli sonuçlar çiktiginda yazacaktim ama biraz karisik sonuçlarla karsilasinca yazmaktan vazgeçtim.
çok olumlu ve moralli baslayan tedavi süreci malesef olumlu seyretmedi yeterince.
ilaçlar degisti, fakat iyilesme konusunda beklenen etkiyi göstermedi.
simdi yeni planlar yapiyoruz.
sanirim gurbet ellere dogru, tedavi olmak için yola koyulacagiz. ilk hedef abd housten.md anderson denen kanser hastanesi. ya da baska seçenekler, ama bir süre ayri kalmaya devam edecegiz galiba, zor, zor.
isler her ne kadar olumsuz olsa da ben tekrar sahneye, müzige, hayata dönecegime dair bir kusku duymamaktayim.
yol devam ediyor, edecek...
görüsmek üzere, sevgiyle....

kazım koyuncunun yazdıgı mektuplar 3
sağlık durumumla ilgili bir gelişme olmadığından bir şeyler yazmadım son zamanlarda.ancak her gün illaki siteye girip, gerekli morali mesajlarınızla topladım.

2.kemoterapi sona erdiginde kontrol tomografisi çektirdik. bugün sonuçları ve yorumları aldık. açıkçası bizler ve doktorumuz hızlı bir iyileşme süreci bekliyorduk ancak tahminlerimiz tutmadı. tedavi devam ediyor, sanırım 1-1.5 ay sonra daha net şeyler soylemek mumkun olacak. ama ben iyiyim. ağrı-sızı yok, kemoterapinin yan etkileri pek yok. canım konser yapmak, koşmak, futbol oynamak gibi şeyler istiyor. ustelik bunları yapmaya enerjimin olduğunu da hissediyorum ancak yapmamam gerekiyormuş. bu işin sinir bozucu taraflarının başında boyle şeyler geliyor.

yarın yeni kemoterapi başlıyor. 'extra gonadal germ hucreli tumorlerimle' 3.raund. onları yenmek için cok sebep var. sizlerin varlığı büyük silah benim için. bu yuzden teşekkurler hepinize.

önemli bir gelişme olursa yazacağım.

görüşmek üzere, sevgiyle....

kazim koyuncu
goldengirl Çevrimdışı