Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2007, 11:36   #1 (permalink)
yanlız_ask
Kendini aşan 2de1'ci

yanlız_ask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CommaL
Rep gücü: 20

Cool Uçuşu neşelendiren, şahit olunmuş gerçek anonslar...

“Tuvaletlerde sigara içmek kesinlikle yasaktır. Sigara içerken yakalanan yolcular acilen uçaktan dışarı çıkarılacaktır, duyurulur!”

“Oturduğunuz koltuk acil inişlerde suda yüzmek için kullanılabilir. Şayet böyle bir durum gerçekleşirse şirketimizin armağanı olarak saklayabilirsiniz!”

“Bizimle uçtuğunuz için teşekkür ederiz. Şirketimizde sektörün en yetenekli ve tecrubeli kabin ekipleri çalışmaktadır, ama ne yazık ki hiç biri bu uçuşta görevli değildir!”

Bir mükemmel olmayan inişten sonra gelen anons: “Lütfen kaptan kanguru terminale yanaşana kadar yerlerinizden kalkmayınız!”

Sayın yolcularımız, son çıkan uçağı temizleyecektir. Teşekkür ederiz!

Kaptan: Sayın yolcularımız, seyir yüksekliğimize eriştik. Kemer ikaz ışıklarını kapatıyorum. Aynı zamanda otomatik pilotu da devreye soktum, uçuş boyunca sizinle sohbet etmek üzere kabin tarafına geliyorum...

Emniyet kemerleriniz metal tokayı yuvasına takarak takılır, mandalı kaldırarak açılır. Aslında Dünya’daki diğer tüm emniyet kemerleri ile aynı prensipte çalışmaktadır ve eğer kullanmayı bilmiyorsanız toplum içinde dolaşmanız bile tehlikelidir!

Kabinde ani basınç düşmesi olursa başınızın üzerindeki bölmelerden oksijen maskeleri otomatik olarak düşecektir. Kendinize en yakın olanı alın ve lastiğinden tutarak başınıza geçirin. Çocuğunuzla seyahat ediyorsanız önce kendinizinkini sonra onunkini takınız. Eğer birden fazla çocuk ile seyahat ediyorsanız hangisini daha çok sevdiğinize şimdiden karar verseniz iyi olur!
yanlız_ask Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

yanlız_ask için teşekkür edenler 4 kişi.
$dAmLa$ (03-06-2007), eLyA (04-06-2007), freebot (17-09-2007), M¢_KhaN (03-06-2007)