01-06-2007, 18:00
|
#8 (permalink)
|
ღYiğitseN UsLandır beniღ Kayıt: 26.04.2007
Mesajlar: 4.718 Rep gücü: 46 | SEN Sen bende ki özlem ateşini yakansın Sen unutmuş olduğum kalbi canlandıransın Sen uzun gecelerimin düşüncesi olan Sen üşüyen tenimi ısıtansın Sen rüzgârım ve yağmurumsun Sen bakmaya doyamadığım tablosun Sen alıp başımı bulmaya çalıştığım şehirsin Sen yalnızlığı mı benden kovan ev sahibisin Sen korkarak yaklaştığım Sen dokunmaya doyamadığımsın Sen içimde ki çocuğun gülüşü Sen baharları gönül bahçemde açan çiçeksin Sen rüyalarda görüp aradığımsın Sen beynimin tanımlayamadığısın Sen sözlüğe giremeyecek kadar eşsiz Sen acılarımı dindirensin Sen kaderim değilsin belki ama sevdiğimsin Sen benden uzaksın ama hep yüreğimdesin Sen benden kaçansın bense kovalayan Sen umudumsun umduğumsun Sen şehirsin içimde ben cadde Sen su oldun içimde, ben çatlayan toprak Sen üzerime giydiğim en ağır elbisesin Sen taşımak için, içimde caba sarf etiğimsin Sen uyunanınca gözlerimi ovaladığım gözlerimsin Sen ağladığımda yanaklarımdan kayansın Sen yürürken ardımdan gelen gölgemsin Sen kalabalığın içinde yalnızlığımsın Sen ağardığım saçarlımda siyah telsin Sen acıyan sol yanım Sen hep düşündüğüm ve düşüncemin merkezisin Ben özleyenim Ben acılı yürekle yaşama mahkûm edilen mahkûmum Ben geceleri yalnızlığa tek başına göğüz gerenim Ben senle yatıp senle kalkanım Ben saatlerce seni düşünenim Ben gökyüzüne bakıp da buluta resmini çizenim Ben yağan yağmur tanesinde seni arayanım Ben keşmekeşlerin içinde yalnız oturan adamım Ben yatağa her yattığında yanakları ıslak uyananım Ben sensiz serçe kadar savunmasızım Ben örümcek ağlı dünyada ağa dolananım Ben her kapı çalışında sen misin diyenim Ben okyanusların ortasında kaybolmuş bir tekneyim Ben senin yokluğunda sessiz çığlıklarla seni arayan seyyahım Ben kar tanelerine senin adını yazanım Ben sabahın o kızıllığında arşınlanmamış yıldızları arayanım Ben gözlerimi her yumduğumda karşımda seni görenim Ben sensiz perişan olanım Ben odamda adını anarak volta atanım Ben sürgüne giden bir askerin beresiyim Ben posta güvercinin kırılan sol kanadıyım Ben donuk bakışların ardın da yaşama tutunmaya çalışanım Ben şu ağır sensizliği omzunda taşıyanım Ben özleyen Sen özlenensin Düşgözlü 24.03.2007 |
| |