01-06-2007, 12:20
|
#1 (permalink)
|
ღYiğitseN UsLandır beniღ Kayıt: 26.04.2007
Mesajlar: 4.718 Rep gücü: 46 | <<<Düş göZLü>>> özLeMiMsiN Çöktüm erkenden Kazıklarım bir ağrı peyda oldu Sensizlik midir nedir bu ağrının derdi Ellerimde mecalsizlik Gözlerimde bir buğulu cam Kuş palazlanıyor içimde tüyleri değişik renkte Belime kadar yeşeren hasret çimeni var yürek ovamda Sarsıcı bir deprem beliriverdi kirpiklerimde Nerden gelir nere gider kimin yürek evini yıkar bilinmez Hayat çorbasından boş dönüverdi kaşığım Adımı adımı sorma öksüz bakışlık çocuk de gitsin Sevda minderinde sevdam kaypaklığına yenilirken Üç kuruş sözlere kanıp giden sen Darağacına asılı kalan ben Sabahların gelişini bir vapur üzerinde Çığlık çığlığa haber veren bir martı kalır geride Denizleri durgun martıları sessiz bir sabaha uyandın Şaşırdın açtın pencereni Güneş sana küskün Bulutlar sana dargın Dökülen yapraklar yolda süzülmüyor sen bakarken Dünya sana kırgın Kırılgan bakışların neden söylesen Asılı bir bedene toprak serpmeyen sen Açan ve kokusunu senden esirgeyen güle neden bu sitem Saçlarını dağıtmayacak artık rüzgâr Yağmurda dokunmayacak tenine Ve seni hiç bırakmayan gölgende gelmeyecek peşinden Dünya sana kırgın Sen kırılgan dünyaya merhaba derken Ben evlada diyeceğim Sen uyanık uyurken Ben senden gideceğim 01.04.07 düşgözlü |
| |