| 2de1 liler bi adaya düsseydi nolurdu bakalim bakalim modestus:neredeyiz fuzuli:forumda olmadıgımız kesin. superisi: pusulası olan varmı. babür:iyi fikir yönümüzü belirlerdik. superisi:ben namaz kılmak için şey etmiştim dilruba:canım arkadaşlarım. hepiniz iyimisiniz. hilebaz:yaw bu akşam maç vardı geç kalcağaz elya:benim sınavım vardı ya kalpsiz:kimse biyere dağılmasın adadan atarım humanoid:aaa maymunlara bak ne şekerler. forum melegi:benim karnım açıktı modestus şu maymunları kandırda 3-5 tane muz alalım. denizchi: kanki bu millet fazla dayanamaz açlığa muzları toplayıp satalım en iyisi hilebaz: tamam kanki maymunlardan da çorba yaparız. denizchi: ii ama ateş yok lan nasıl pişircez çorbayı. hilebaz: olsun bea benim atesim basima vurdu ordan yakaris he he denizchi: hop aplaaa ellemk yasssak.tanesi 2 ytl. fuzuli : bu nee yaaa bizim pazar da 1 ytl ye satıyolar kilosunu. hilebaz: ozaman git pazardan al burda karaborsa napalım. fuzuli: ay ben de balık tutarım ozaman. shef: tut ama ateş yok çiğ çiğ yersin. fuzuli: olsun sanki yapmadığım şey modestus:hep burda kalalım ya süper biyer burası hilebaz:Yaa ne burda kalması yaa burda yeterince kız yok ki neyse ki biram var şimdilik yeter. notheart:ya nerden düstüm ben bu adaya evime gitmek istiyorum beeen
Konu vendetta tarafından (01-06-2007 Saat 19:07 ) değiştirilmiştir.
|