Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2007, 14:11   #3 (permalink)
!NC!PéR!S!
Kendini aşan 2de1'ci

!NC!PéR!S! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bLackpearL
Rep gücü: 29

parantez içleri

Gittin yoksun yine..Giderken hic bakmadan cekip gittin.Agzindaki kelimeleri birbir saklayarak ,icimizde koskocaman bir keske birakipta gittin..Ben sensizligi sana doyamadan kabullenemem.Yüregimde öyle vurgunlar yarattiki gidisin dönüp keskelere baktim yine..
Bu kez farkli dedim icimi eritti karsimda duruslarin.Yüzündeki her mimik, konusmalarindaki her kelime icimi yakti kül etti giderken...Vurgun yemis gibi oldu yüregimm parca parca döküldü ellerime..
Sen gittin ben sana doyamadim bi tarafimda hep sen kaldin düsündükce acitan..Birak acim bende kalsin ben yanarim sonsuzluga..

Vurgun yemiş misali gönlüm tutuldu aşka
Ciğerimden yanıyorum ben bu defa başka
Bu yangın benle ölünceye dek yaşasın varsın
Dünyanın o son günü sen beni arayacaksın

Yanginim sönmek bilmesede dayanirim, alisirim senden kalan bu aciya...Yangin cigerimden de olsada sonsuzluga giderim ben icimdeki bu yanginla..
Ruhum bedenimden coktan ayrildi icimde gidisinden hatira koskocaman bir yangin kaldi..
Sen nefes aldikca; zor gelmez sensizlik, zor gelmez bu icimdeki yanginlar.. Ama biliyorumki benim cigerimdeki bu yangini ne hissedebiliceksin nede anlayabiliceksin cünkü sen coktan alismis olucaksin belkide bensizlige..
Ama unutmaki dünyanin son günün de sen beni ariyacaksinn yine....

Doymadım doyamadım sevmelere seni ben
Kimseyi koyamadım yerine yeniden
Saymadım sayamadım sensiz geçen yılları
Ne inkar ne itiraf bu yalnızca sitem

Sen gibi baska elleri tuttu ellerim baska gözlere bakti seni gördü heryerde yine..Yapamadim olmadi kimseler dolduramadi kimseyi koyamadim sen gibi yüregime..Baktigim her yer sensin dokundugum her yer senin tenin sanki.. Yillar gecti gitti ben yinede hep sen dedim kalbimde.
Dolmadi boslugun hic kimseyle hep keskeler kaldi su zavalli yüregimde.Doyamadim ben sana hep sensizlik kaldi yüregimde..Hergün daha fazla sevmekten bikmadim ben seni bin yil daha gecse yinede severim seni.
Sensizlige isyanim degildir bu sitemimdir.. Yastayim ben sen gittin gideli

Zannetme bir gün geri dönmek değil niyetim
Hasrete teslim oldum asla gelmeyeceğim
Bu yangın benle ölünceye dek yaşasın varsın
Dünyanın o son günü sen beni arayacaksın

Sanmaki tuttugum yas affettiricek gecen zamanlari.. Sanmaki sen geldiginde kosup sarilicagim boynuna...Sen giderken yok ettin beni sanmaki teslim olacagim sana..
Affetmez bu kalp o gidisini affetmez bu kalp bana cektirdiklerini..
Ben raziyim hasretimle yok olmaya sanmaki dönerim gelirim sana...
Icimdeki yanginlar bende kalsin suyum sen olsanda sanmaki affederim senii..Ben yanginimda bogulur giderim ..
Sen gittigin günü anarak dünyanin son gününe kadar beni ariyacaksinnn, sen benim icin coktan yok olmus olacaksinn...

Ebru K...
!NC!PéR!S! Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla