evliliğe çocukların cevapları :)) Kiminle Evleneceğinize Nasıl Karar Verirsiniz? "Buna biz karar veremeyiz, Tanrı bunları önceden ayarlamıştır. Biz de kime takılacaksak, bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar." Zeynep, 10 yaşında. - Evlenmek Için En Uygun Yaş Kaç Olmalı? "Yaşla ilgisi yok, evlenmek için aptal olmak yeter" Ali, 6 yaşında (bizden akıllı) - Annenle Babanın Ortak Yönü Nedir? "İkisi de, baska çocuk istemez." Selin, 8 yaşında. - Bir Kızla Bir Erkek Çıktıkları Zaman Neler Yaparlar? "Biriyle çikmak çok eglenceli.. Aslinda yeterince sabirla dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konusuyorlar." Gamze, 8 yaşında. (gerçekten 8 mi dersiniz?) - İlk Randevudan Memnun Kalmazsan Ne Yaparsın? "Eve gidip olu taklidi yaparim. Ertesi gün bütün gazeteleri arayip ben öldüm ismimi cenaze ilanlariniza yazar misiniz derim" Hüseyin, 9 yaşında. - Birini Öpmek Hangi Şartlarda Doğrudur? "Çok parası varsa." Petek, 7 yaşında (acaba bunun soyadı "Dinçöz" mü?) "Kanunlar en az 18 yaşında olmalisiniz diyor ama kanunları boşver" Cüneyt, 7 yaşında (delikanlı çocuk) "Ben öpmem. Kadınlar öpünce hemen evlenip çocuk yapmak istiyorlar, ben uğraşamam". Levent, 8 yaşında (daha delikanlı) - Evlilik Diye Birşey Olmasaydı Neler Olurdu? "Hesabini vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu". Murat,8 yaşında (çok zekice) - Bir Evliliği, Sonsuza Kadar Sürdürmek İçin Ne Gerekir? "Karının poposu kamyon gibi olsa da, ona çok güzelsin demek gerekir" Hasan, 10 yaşında (herhalde en doğru yorum buydu
Konu FoRuM_MeLeGi tarafından (10-04-2008 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir.
|