21-05-2007, 16:03
|
#1 (permalink)
|
ღYiğitseN UsLandır beniღ Kayıt: 26.04.2007
Mesajlar: 4.718 Rep gücü: 46 | Erkeklerin kadınlardan ricasıymışşşş Bayanlar yazıyorum diye cephe almazlar umarım bana   Erkeklerin kadınlardan ricasidir: • 8 hafta süren bas agrilari bas agrisi olamaz, bir doktora gidin. • Alisveris yapmak zevkli degildir ve asla da olmayacaktir. • Beni seviyor musun?" diye sormayin. Emin olun ki sevmesek yaninizda bir saniye bile durmayiz... • Bir probleminiz oldugunda bizden sorunu çözmek için yardim isteyin. • Bizden sizinle ayni üzüntüyü çekmemizi beklemeyin, o sizin kiz arkadaslarinizin isidir. • Bir yere gittigimizde, hangi kiyafeti giyerseniz giyin,size çok yakisiyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayin. • Biz erkekler basitizdir. Mesela sizden ekmegi getirmenizi istiyorsak, aslinda ekmegi getirmenizi istiyoruzdur. Bundan "ekmek masada degil" diye bir igneleme yaptigimiz sonucunu çikarmayin... • Eger 2 degisik sekilde anlayabileceginiz bir sey söylemissek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle öbür anlaminda söylemisizdir, bosuna bizi sikintiya sokmayin... • Eger bir sey istiyorsaniz sormaniz yeterli. Bir seyi açikliga kavusturalim. • Biz erkekler öyle farkli anlamlar tasiyan dolayli sorulari anlamayiz. Ne istiyorsaniz dogrudan söyleyin... • Eger sismanladiginizi düsünüyorsaniz büyük ihtimalle sismanlamissinizdir zaten. Bize sormayin, cevap vermeyi reddediyoruzdur. • En karmasik durumda bile bizim için temel kural sudur: "En kolayini seç". Bizden komplike seyler beklemeyin. • Erkekler en fazla 16 renk görürler. Sampanya bir renk degil, bir içkidir. • Erkeklerin çogunun en fazla 3 çift ayakkabisi vardir. Biz basitizdir. O yüzden 30 çift ayakkabinizdan hangisinin kiyafetinize uyacagini sormayin, bilmiyoruzdur. Sormayiniz. • Evi temizleyip yorulduktan sonra, yuzunuze bakilmayacak haldeysiniz,yaptiginiz temizligin bizim icin bir anlami yoktur,takdir beklemeyin. • Temiz bir evden once guzel en azindan bakimli gorunen bir kadinla bir evi paylasmak daha anlamlidir... Bir erkege temiz evden once temiz bir es ve hatta sadece bir es lazimdir... • Size "neyiniz var" diye sordugumuzda, "hiç bir seyim yok" derseniz size inaniriz, bizim için olay bitmistir. O yüzden bir seyiniz varsa dogrudan söyleyin sonra bizi anlayissiz durumuna dusurmeyin... • Yeteri kadar ayakkabiniz ve elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi degildir. Bunu tüm kadinlar okusun; bir kere de olsa erkekleri anlasinlar. Mümkün oldugu kadar çok erkege de okutun ki, onlar da yalniz olmadiklarini bilsinler.... |
| |